diumenge, 5 d’octubre de 2014

La Colla Sabadell prendrà part del 73è concurs de colles sardanistes de Manlleu, com a colla lliure.

Plaça de Fra Bernadí, ja remodelada.
Tic, tac, tic, tac, s'acosta la data, ja ha començat el compte enrere, i més que papallones a l'estómac, hi ha qui té la sensació que en realitat el que li voletegen són colibrís estressats. I és que tot i estar una situació envejable per aconseguir el segon Campionat de Catalunya, no és menys cert, que si per un moment baixes la guàrdia, es pot anar tot en orris.

Per aquesta raó el Concurs de Manlleu és tan important per a la Sabadell, tot i participar com a colla lliure, Manlleu serà una autèntica pedra de toc, ja que d'aquí sortiran les alineacions dels dansaires que defensaran els colors de la Colla Sabadell a la gran final de Terrassa.

Deixant de banda la transcendència d'aquest esdeveniment, m'agradaria fer un apunt curiós, la Colla Sabadell sempre que ha participat al concurs de Manlleu, mai ho ha fet a la plaça de Fra Bernadí, que és el lloc natural on es celebra aquest concurs, unes vegades per obres, altres per pluges, el cas és que mai hem pogut ballar en aquesta bonica plaça, esperem que la plaga de pluges que darrerament estem patint  els caps de setmana, no ens faci una altra vegada la guitza.

Per cert, el 12 d'octubre, res a celebrar.

El concurs de Manlleu, que enguany arriba a la seva 73è edició se celebrarà el diumenge 12 d'octubre a 2/4 de dotze a la Plaça de Fra Bernardí, la música anirà a càrrec de la Cobla Bisbal Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada