diumenge, 12 d’octubre del 2014

Abans de disputar la Gran Final A de Veterans a Terrassa la Sabadell guanya a Manlleu en la categoria Lliures Veterans.

A primera vista semblava que la plaça
no estava en bones condicions
Tot indicava que el concurs de Manlleu s'hauria de celebrar al pavelló esportiu, ja que de bon matí les previsions del temps s'estaven complint al peu de la lletra. Però segons passaven les hores, les clarianes anaven agafant més protagonisme. En el moment que els dansaires de la Taca Verda van arribar a la Plaça de Fra Bernadí, el cel estava completament blau, en canvi, el sòl delatava que feia ben poc havia caigut un bon xàfec, i no només per la humitat, si no també pels nombrosos bassals que es disseminaven per tota la plaça, això però, no va ser cap impediment perquè es celebrés el concurs amb tota normalitat, el Sol i la calor es van encarregar d'evaporar ràpidament tota l'aigua acumulada, deixant el sauló que hi ha al centre de la plaça, en perfectes condicions per ballar sardanes.
La Sabadell aconsegueix per primera
vegada un primer a Manlleu

A causa de les dimensions de la plaça de Fra Bernadí, una de les places porticades més grans de Catalunya, l'organització de l'esdeveniment, va optar per la instal·lació de un bon nombre d'altaveus, d’aquesta manera les colles escoltarien la música amb tota claredat, cal tenir en compte que la Cobla la Bisbal Jove es trobava justament al costat de "Getafe" i que les colles més allunyades estaven a les proximitats de “Cuenca”, per tant, aquesta va ser una decisió encertada, el treball dels enginyers de so va ser impecable, ja que la música es va poder escoltar perfectament sense cap mena de ressò, que pogués destorbar a les colles.

Pel que fa a la Colla Sabadell, ben poques conclusions es van poder treure, ni de lluny va estar el millor concurs de la temporada, malgrat els esforços del JM. Martínez de motivar els seus dansaires, la Taca no va ballar malament, no li va faltar ni una bona posició, ni un bon conjunt, però si que li va faltar aquell punt, en què els dansaires gaudeixen d'allò més al ballar, potser  tots estaven més pendents de la Gran Final a Terrassa, malgrat tot la Sabadell va guanyar el concurs per unanimitat del jurat, i això sempre és motiu d'alegria.
Escola d'Enginyeria de Terrassa

Un cop acabat el vermut, anem per l’arròs. El proper diumenge 19 octubre, la Colla Sabadell se la juga a Terrassa, a la Final A del Campionat de Catalunya Veterans, si tot va bé es podrà aconseguir el segon Campionat de la seva història, però no oblidem que tot està per fer, en cap moment es pot especular quina és la mínima posició que es necessita per aconseguir el nostre objectiu, s'ha d'anar a 
Terrassa a per totes, només així la Sabadell sortirà de la Plaça Nova, com Colla Campiona. I en un diada tan especial, no podia faltar la Colla Arraona, que participarà en la categoria de Lliures Veterans

El concurs començarà a dos quarts de dotze, la música anirà a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada