diumenge, 2 de novembre del 2014

La Colla Sabadell guanya a Girona en la Categoria de Veterans Lliures, per la seva banda la Colla Mare Nostrum després d'un any en blanc aconsegueix el Campionat de Catalunya en la Categoria Gran

Els veterans també sabem volar
Ja sense la pressió amb la que els dansaires han estat sotmesos durant tota la temporada, la Colla Sabadell va viatjar fins a Girona amb aquella alegria que els caracteritza, amb l'únic propòsit de gaudir de una gran diada sardanista.

La Montserrat i el Jordi amb l'alcalde
de Girona, Carles Puigdemont
La temperatura a l'hora del començament del concurs era l'ideal per ballar sardanes, el bon temps va propiciar que la Plaça Calvet i Rubalcaba registrés un ple absolut de públic per presenciar aquest concurs, si a la Plaça hi haguessin guixetes s’ha hauria penjat el cartell de “No hi ha entrades”, i era lògica tanta expectació,  perquè a Girona ballaven les millors colles de Catalunya de totes les categories, entre elles, la més important, la Categoria Gran. Aquest era l'últim concurs de la màxima competició, i si la colla Mare Nostrum de Barcelona, era virtualment la campiona, la incertesa estava en saber qui seria la sots-campiona.
La Taca Verda torna a sortir
victoriosa de Girona

Al final els de la "Mare" no van donar opcions a la sorpresa i van complir amb tots els pronòstics. A la segona posició, hi havia un frec a frec entre les Colles Xàldiga de Barcelona i la Tarragona Dansa, al final els tarragonins es van endur el gat a l'aigua, un sotscampionat que va tenir gust a victòria, doncs feia ja 34 anys que els de Tarragona no aconseguien aquesta fita, l'alegria del Grup Tarragona Dansa estava del tot justificada.

Pel que fa a la Sabadell, feia temps que no tenia un dia tan plàcid, gaudint com mai de les sardanes que van interpretar la Cobla Ciutat de Girona, el resultat obtingut ha estat un altre premi a la feina ben feta, i que no ha estat altre que en primer lloc al concurs, a la Categoria de Veterans Lliures.
La Colla Sabadell a l'espectacle "Lectures Musicals de Sardanes Populars"
al Pati de l'Alliance Française el passat 7 de setembre
Per al GEiEG, l’entitat organitzadora del concurs, es pot dir que ho han saldat amb nota , tot i que la competició ha durat més temps del que es normal,  moure 48 colles de totes les categories no ha estat una tasca fàcil.

I per al proper dissabte dia 8, anunciar que la Colla Sabadell col·laborarà amb l'Associació Artística Encert, a l'espectacle de Lectures Musicals de Sardanes que es farà al Casal Pere Quart de la nostra ciutat a les 7 de la tarda,  la Colla Sabadell ballarà una sardana al final d'espectacle en l’homenatge que es retrà  a Lluís Subirana.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada