diumenge, 9 de novembre del 2014

A Valls, l'Arraona i la Sabadell diuen adéu a la temporada 2014

La Gran Taca Verda s'acomiada
de la Temporada 2014
Valls posarà fi a la temporada de la Gran Taca Verda, una temporada en la qual la colla Sabadell ha assolit el seu segon Campionat de Catalunya, a més, per arrodonir un gran any la colla Arraona ha aconseguit els millors resultats des de la seva refundació.

La Mulassa, un dels protagonistes
de la festa dedicada als més petits
A Valls hi participaran les dues anelles del Grup, la Colla Arraona ho farà a la categoria Lliure Veterana i la Sabadell per la seva banda, ha estat convidada junt amb la Colla Mare Nostrum, Campiones de Catalunya en les seves respectives categories, per fer una exhibició davant de les colles, alevins, infantils i juvenils, per aquestes colles que formen el planter, els que més endavant formaran part de les colles grans, Valls és el seu dia més gran, aquí es proclamaran les Campiones de Catalunya de les seves categories, a més com sempre, la Fundació Unió Anelles de la Flama, (organitzadors del concurs) tenen preparada una gran festa, per fer gaudir als més petits, i com no, també als més grans, segur que serà un gran èxit.

Un cop es tanqui el teló de la temporada 2014, els de la Gran Taca Verda, no tancaran del tot la paradeta, encara queda algun assaig pendent, i també es continuaran fent ballades, més que res per no estar del tot inactius. Hem de pensar que per a la temporada que ve, els objectius seran els mateixos  d’aquesta, que ara finalitza a Valls.


El concurs de Valls se celebrarà el diumenge 16 de novembre a migdia a la Plaça del Pati, la música anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada