dilluns, 13 de maig del 2013

Concurs de Sabadell, Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, Colla Sabadell


Posar els números va ser força complicat
Si consulteu el comptador de visites que està instal·lat a la part mitjana d’aquesta pàgina, podreu observar que moltes de les visualitzacions que té aquest Bloc provenen de fora de Catalunya, per tal de donar un bon servei als possibles visitants que no coneixen el nostre idioma, vàrem instal·lar un traductor, així des de tots els indrets del món es pot seguir les aventures i desventures de la "Taca Verda". Fa poc ens hem adonat, que aquest servei no inclou la traducció del Català al “LAPAO”, alarmats per aquest fet, hem decidit escriure directament la crònica del Concurs Sardanista de Sabadell amb aquest bonic idioma.

Colla Violetes del Bosc
Per a la Colla Sabadell ha estat un cap de setmana molt intens, començant pel dissabte nit, amb la participació conjunta de la "Taca Verda" i la Colla Mirant al Cel al concert del grup musical "La Carrau". La "Mirant" des del escenari i la “Sabadell” entre el públic, varen ballar una versió molt peculiar de la sardana "Maria de les Trenes".

Sona el despertador, i si avui és diumenge, s'ha d'instal·lar la carpa al Passeig, on es fa una mostra de la Cultura Popular a la nostra ciutat, amb motiu de la 8a edició de Festa i Tradició, i que Sabadell Sardanista molt amablement ens ha convidat a compartir.
 Desprès de dinar i sense temps per assaborir el tallat, tots corrent cap a la Plaça Sant Roc, que el Concurs ha de començar.

Colla Sabadell
Els de la "Taca" ja es preparen per l'escalfament, mentre l'organització està ultimant els preparatius del concurs, Francesc Manaut s'encarrega de posar els números del galop d’entrada perquè les colles surtin en ordre, però un vent impertinent (segurament el mateix que acompanyen sempre les colles de Girona) no fa gens fàcil la seva col·locació, a l'adonar-se d'aquest fet la secció femenina de la Colla Sabadell, ha ofert la seva ajuda incondicional i sense reserves, i així entre uns i altres els papers han pogut ser col·locats en un moment, excepte el número 8 que ha sortir volant Carrer Gràcia avall, sort que l’ha pescat en ple vol el Feliu Sallent abans que arribés a la Plaça del Pi-Pi, i ja sense més contratemps la Cobla Contemporània ha començat a interpretar el Galop d'entrada "La Desfilada".

Els de la Sabadell avui no hem tingut uns dels nostres millors dies, si bé la primera sardana "Nit d'argent" d'Antoni Mas, hem sortit força satisfets, no ha estat així en la segona "Castell de Farners" de Josep Coll, tot i que s'ha ballat bé, ens ha faltat més confiança en les nostres possibilitats.

L'alcalde de Sabadell Joan Carles Sànchez
fa entrega del trofeu a la Carme i el Manuel
En la classificació final hem quedat en segon lloc, darrera de la Colla Roques Blaves de la Passió. Ara guanyar el Campionat Territorial s’ha posat veritablement difícil, però no queda altre que continuar, segur que els de Esparreguera  no ho posaran fàcil. Una dada a tenir en compte, com ja vam predir, la Colla Joventut Sardanista de Puig-Reig, ha demostrat avui que és una colla a tenir molt en compte en el Campionat de Catalunya Veterans.
La Gran Taca Verda 

Acabat l'espectacle s’ha servit coca de vidre i cava per a tothom, resumint, el Concurs de Sabadell ha estat un veritable èxit de públic, tot que a escassos metres de la plaça de Sant Roc, actuava a la mateixa hora l'Esbart Sabadell Dansaire .




N / A. Espero que aquests tex escric en "LAPAO" sigui prou entenedor per als ciutadans de la "Franja".  La Colla Sardanista Sabadell, es solidaritza amb tots vosaltres i esperem que aviat pugueu escollir uns nous governants demòcrates amb seny i sobre tot, sentit del ridícul.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada