dimecres, 1 de maig del 2013

A Òdena un primer unànime per la Sabadell al Campionat de les Comarques de Barcelona.

Cobla Sabadell

Segons ens han explicat moltes vegades en els mitjans de comunicació, predir el temps a Catalunya és veritablement difícil, i la causa és que el nostre país està banyat per el mar Mediterrani, tot combinat amb una  orografia molt complicada. De vegades els meteoròlegs prediuen que cauran pluges farcides de granotes, i després per a desesperació dels nostres hotelers, fa un magnífic dia de platja.

La Serrat i el Marc
El cas és que aquests últims dies l'han encertat de ple, una setmana d'aigua per avorrir i un 1 de maig espectacular. I com avui ha fet aquest dia tan meravellós, els organitzadors del concurs d'Òdena, ens han volgut regalar a tots els dansaires amb un bon matí de sol, i així poder gaudir dels seus raigs, que a part de posar-te moreno, et proporciona vitamina D, vital per el cos humà.

A què ve tot això? doncs que a Òdena estan de Festa Major, i els actes que han precedit al concurs s'han endarrerit més del previst, començant la competició vint minuts tard, la resta del concurs ha estat molt àgil, fins a arribar al moment de comunicar les classificacions i fer el repartiment de premis, els organitzadors han allargat en excés el temps de lliurament de trofeus, resultat, tots vermells com un alemany de vacances a Salou, una curiositat, en el moment d'acabar el concurs, el Sol ha deixat de lluir.
Una "taca" ben torrada

Però els de la Sabadell recordarem la nostra visita a Òdena amb molt afecte, perquè hem ballat com mai, sobretot en la segona sardana, tot i que a la "Taca Verda" li ha tocat ballar al costat de la Cobla Sabadell, de vegades això resulta un handicap per les colles, però per prevenir possibles problemes d'audició, l’Àngel Muñoz ha emprat tota la seva potència pulmonar per fer la interpretació, de manera que la resta de les colles han pogut seguir-la  perfectament, fins i tot les que estaven més allunyades.

Aquesta ha estat la Classificació final:  Primera, amb 6 punts Colla Sabadell, segones empatades a 15 punts, les Colles Arrels de Dintre el Bosc de Manresa i Entre Boires de Vic, quarta amb 24 punts, Continuïtat de Terrassa i cinquena amb 30 punts, Encara Hi Som de Vilanova i la Geltrú.   



N.A. En el Concurs d'Arenys l'organització va tenir un error en comunicar les classificacions de les tres primeres colles, que va quedar de la següent manera: Primera classificada en les dues Sardanes, Roques Blaves de la Passió, segona en les dues sardanes Colla Sabadell i tercera també en les dues sardanes Colla Ressò.

En escriure aquesta crònica, a la web dels Campionats Territorials no s'han publicat quants punts té cada colla en la classificació final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada