dissabte, 4 de maig del 2013

Concurs de Sabadell, Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, Colla Sabadell

Parc Catalunya

El Concurs de Colles Sardanistes de Sabadell arriba a la seva onzena edició, i estem d'enhorabona, ja que enguany el concurs és vàlid per al Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona i també del Campionat de Catalunya Grans, grup B.

La concessió de la Categoria Gran, no ha estat fruit de la casualitat, sinó que ha estat gràcies a la feina i l’esforç  que any rere any han fet les entitats organitzadores, tant Sabadell Sardanista com el Grup Sardanista Mirant al Cel.

La Gran Taca Verda
Un indret idoni, com és la Plaça Sant Roc al centre de la ciutat, l'espectacular Cobla Contemporània, una organització perfecta, que aconsegueix que aquest concurs sigui força dinàmic, i un ambient sensacional on la plaça sempre s'omple de públic,  tot això han fet del concurs de Sabadell uns dels més atractius del calendari sardanístic, així doncs podrem gaudir a casa nostra de les millors Colles de Catalunya. Conjuntament amb Sabadell  es celebrarà a Lleida el  Campionat de Catalunya Grup A.

Per a la Colla Sabadell aquesta serà la tercera jornada del Territorial de les Comarques de Barcelona Veterans, i que arriba a aquest concurs amb la moral molt alta, desprès de fer un primer  el passat dimecres a Òdena, un resultat excel·lent, que fa que hi hagi un empat entre  la Sabadell i la Colla Roques Blaves al capdavant de la classificació, contant sempre amb el permís de la Colla Joventut Sardanista de Puig-Reig que diumenge debuta al Campionat.
Cobla Contemporània

Esperem que es torni a omplir de públic la Plaça, que com dèiem abans, hi hagi un ambient  espectacular, que el Concurs de Sabadell sigui un autèntic èxit, ho necessitem, perquè les retallades també han arribat fins aquí, i l'esforç econòmic que és fa cada any es  més important,  i arribar fins aquí no ha estat gens fàcil.

El concurs es celebrarà el diumenge dia 12 i començarà les 18h a la Plaça del Sant Roc, la música la posarà la Cobla Contemporània.

Llarga vida al Concurs Sardanista de Sabadell.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada