dimarts, 20 de desembre del 2011

Festa Final de Temporada Colla Sabadell 2011

La Colla Sabadell va tancar la temporada com com ja és tradicional, amb un sopar en un centric restaurant de la ciutat. 

Van assistir a la festa el total dels integrants de la Gran Taca Verda, familiars i com no els nostres amics que durant tota la temporada han donat un cop de mà quan la Colla ho ha necessitat, tambien van honrar amb la seva presència, Lluís Subirana i el President de Sabadell Sardanista Robert Guillem, acompanyats de les seves respectives esposes. 

L'esdeveniment va transcórrer en un ambient d'amistat i companyonia, demostrant que els components de la Colla Sabadell són persones molt civilitzades, això sí alguns/as han hagut de ser vigilades molt d'aprop, doncs dies enrere van sonar rumors que podia passar alguna cosa molt grossa, si les provisions de licors de l'establiment no arribaven fins al final del sopar  per sort, va ser una nit molt plàcida. 

Una vegada acabat els cafès, va arribar el moment dels parlaments que van anar a càrrec per aquest ordre d'Ángel Muñoz,  Jaume Nonell, Lluís Subirana i finalment el President de Sabadell Sardanista Robert Guillem.

 A continuació es van repartir entre tots els dansaires, els trofeus aconseguits durant tot l'any i es va passar un DVD amb les fotos més destacades de tot any. 

Després va arribar la secció Obrir Regals, tots els assistents van rebre com a regal un bolígraf amb el logotip de la Colla i el DVD abans comentat, així mateix Jaume Nonell va ser obsequiat amb un Pernil 5J el qual no va deixar anar en tota la nit i tampoc va deixar que ningú s'apropés, la Núria Muñoz, coreògrafa del Galop de Fantasia que es va ballar a Céret, li va tocar un bonic peluix amb forma de tigre i vestit amb una samarreta de la Colla, amb el lema Moltes Gràcies, i per acabar la secció d'Obrir Regals, el millor de tots li va tocar als Capdansers, MªCarme i Ángel, que van rebre de mà de Jordi Prats i Montse Cros, un mosaic artesanal amb la imatge de la Colla ballant.  En acabat va arribar el comiat, petons i abraçades i fins a l'any que ve.



Bon Nadal i Feliç any Nou. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada