dijous, 8 de desembre del 2011

Artés, 28è Sarau Artensenc 2011, Colla Arraona. (La història d'una graula)

Hi ha una dita en castellà que diu, "Cuando el grajo vuela bajo, hace un frio del carajo" doncs bé, d'aquests ocellots no hem vist volar cap ni un, la gent els han trobat tot passejant per Artés, doncs amb l'abric posat és impossible volar.

Avui la Colla Arraona no ha pogut ballar en les millors condicions, l’ambient era molt gèlid, cal pensar que les graules portaven posat l'abric pel carrer, i el pitjor de tot, els dansaires no han trobat cap local on consumir les seves dosis imprescindibles de vitamines, que són molt necessàries per afrontar un concurs sardanístic, s'ha trobat molt a faltar aquelles cafeteries de Banyoles i Manlleu, amb aquells croissants, aquelles ensaïmades amb la seva xocolata desfeta, en fi, no cal continuar. 

Però si que ens agradaria fer un prec a l'organització, el fred, ja sabem que no es pot fer res, però si que es podría demanar, si us plau, als establiments del ram, que tinguin provisions de material vitamínic, que són imprescindibles per cobrir les necessitats vitals dels esportistes d'elit. Si aquest problema es soluciona, a ben segur que les colles assistiran al concurs amb millor ànim el proper any. 

Quant a la competició, la Colla Arraona ha obtingut una magnifica tercera posició d'un total de nou colles. Una bona notícia ha estat la reaparició de Joan Rifer, que s'ha passat gairebé tota la temporada a la infermeria.

Quant a la sardana revessa, la Gran Taca Verda s'ha marcat un altre èxit de la mà de Jaume Nonell, que avui li ha tocat formar tàndem amb la MªCarme Triadó, entre tots dos han aconseguit que la Arraona encertés la revessa en solitari, una bona ratxa que queda truncada per la fi de la temporada. 

La classificació final ha estat la següent: 1ª Roques Blaves, 2ª Joventut Sardanista, 3ª Arraona, 4ª Trenc d'Alba, 5ª L'Estelada, 6ªArrels Dintre el Bosc, 7ª La Lira Vendredenca, 8ª Continuïtat, 9ª Penedès. 

Amb aquest concurs es posa punt i final a la temporada 2011, que serà recordada com la tornada al Campionat Territorial i al Campionat de Catalunya , amb uns resultats previsibles al principi de temporada. 

El millor resultat ho ha aconseguit la Colla Sabadell, que al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines ha obtingut un segon lloc. La Arraona per la seva banda, ha quedat classificada en cinquè lloc, quan de fet, s'esperava que fes una millor posició a la classificación final. 

En el Campionat de Catalunya, la Sabadell ha complert  amb el guió establert, un quart lloc, que si be era el lògic, tenint en compte que les millors colles veteranes eren presents al Campionat, pocs jurats ens han donat una millor classificació als parcials, molt decebedor després del bon nivell exhibit als concursos de  Lloret i de la Plaça Sòller de Barcelona.

La Taca Verda posa punt i final a la temporada de competició, no així l'activitat sardanista, que pròximament anunciarem en aquest Bloc. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada