dimecres, 21 de desembre del 2011

Festa de Nadal al Centre Terapèutic de Malalties Neurològiques de la Creu Roja, Sant Cugat.


Aquest cop part de la colla es va desplaçar amb tren.. Cap incident,, tot sobre lo previst... Caminant pels carrers alguns components anaven recordant temps de joventut quan feien "escapadotes " a Sant Cugat. D’altres'anaven fregant les mans tot mirant les botigues i pensant en el que comprarien quan acabés la ballada.


A prop del centre, ja ens esperàvem la resta de la colla i, apa-li cap dins...
El show havia començat, actuaven els "marxosos del Vallès" del casal de Valldoreix.. Quina sort!! La colla comença a escalfar a ritme!!!


Al cap de 20 minuts la colla es prepara per actuar, però 30 segons abans de sortir, algú diu que ens hem de presentar... UFFFF! Surt la Glòria! Uiiii com patirem!!! Sort que la Mari Carme Cap dansera de la colla de seguida surt amb ella recolzant-la i donant-li moral..


Vam ballar dos sardanes de lluïment (Mar de Palamós, i Torroella Vil.la Vella) i una tercera amb el public (que va tenir molt, molt d'èxit-). L´Àngel es va permetre una llicència convidant als que estaven seguts a picar de mans mentre sonava la sardana Girona m'enamora. Els avis estaven la mar de contents!!!!


La fotògrafa de la tarda, la Marina amb la càmera del Joan Rifer anava fent fotos a "diestro i siniestro". Quina "soltura!!


Tot plegat una molt bona tarda!! Un altre cop gràcies colla sabadell!!! 


Gloria Pelfort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada