diumenge, 16 d’octubre del 2011

Concurs de Terrassa, Colla Arraona, 16-oct-2011.

Avui la Colla Arraona ha viatjat fins a Terrassa, un llarg trajecte sempre que ho facis a peu, però en aquests temps moderns que ens ha tocat viure, ho podem fer en vehicles amb motor d'explosió, que ens permeten escurçar les distàncies entre dues ciutats com Sabadell i Terrassa, tan allunyades o properes una de l'altra segons es miri. 

El preu que hem de pagar per tenir aquesta tecnologia, que ens permet traslladar-nos d'una ciutat a una altra sense esforç, és molt alt, sobretot en contaminació atmosfèrica, els gasos que emeten els nostres vehicles són: Hidrocarburs, òxids de nitrogen i monòxid de carboni, i d'això tenim de sobres a la comarca del Vallès Occidental. 

Els dansaires de la Gran Taca Verda, molt conscienciats per aquest greu problema, han volgut posar el seu granet de sorra per tenir un aire més net, per això tots els membres del grup que tenim el permís de conduir, hem fet un curs de Conducció Eficient, a partir d'ara, quan la Gran Taca Verda viatge per tota Catalunya, deixarà d'emetre tones i tones de gasos contaminants.  

Ospita, se m'ha anat el sant al cel, d’això, sí, la crònica, vegem. 

El concurs de Terrassa ha estat presidit per les dues cigonyes de fusta col·locades a dalt de la xemeneia, que hi ha en el centre de la plaça Nova, i per aquesta raó, que eren de fusta, i no sordes, com s'ha arribat a dir, es com han pogut aguantar el soroll insuportable que han fet els Trabucaires Els Federins de Terrassa. Misteri resolt.

La Colla Arraona ha guanyat aquest concurs molt merescudament, ja que ha ballat al mateix nivell que al  Pla de la Catedral de Barcelona, on va quedar en quart lloc, deixant a sis colles per sota en la classificació. 

El resultat final ha estat el següent: Primera, Arraona, segona, Dansaires de Maig i tercera Sempre Laietans. 

Nota del autor: La meva meravellosa càmera Nikon Coolpix 4300, ha mort aquest matí poc abans d'acabar el concurs. Descansi en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada