dimecres, 12 d’octubre del 2011

Concurs de Manlleu, Campionat de Catalunya Veterans, 2011.

Vagi per davant, felicitats a totes les Pilars de la Colla i de la resta del planeta en general.

Helios, Déu del Sol estava fent una migdiada, quan el seu fill Faetón, no se li va ocórrer una  altra cosa que tornar a robar-li el carro, si bé aquesta vegada no ha incendiat la Terra com va passar l'últim cop, el que si que ha aconseguit, és que la Plaça Dalt Vila de Manlleu, fos el més semblat a un microones a l’aire lliure. Els trenta graus que marcava el termòmetre, ha posat a prova la resistència de les colles.

Els Castellers de Castelldefells (camises grogues) i la Colla Castellera Nyerros de la Plana (camises grises) han fet una actuació abans i durant el concurs, ha estat la unió de la sardana i els castells, i que ha provocat que la competició comencés mitja hora tard. 

La Colla Sabadell, com no, ha tornat a fer un quart lloc. La Colla avui no ha ballat al mateix nivell que ens ha tingut acostumats durant el campionat, és possible que ens hagi faltat una mica de concentració, sumant també la baixa a última hora del Joan Duran. Quant a la revessa, continuem sense notícies, ja portem dos concursos seguits que el guanyador és el compositor. 

La nota positiva, ha estat sens dubte l'estrena oficial del Feliu com l'encarregat d'interpretar les sardanes, anteriorment ja ho havia fet l'any passat a Esparraguera, una magnifica interpretació, felicitats Feliu. 

La classificació final ha estat la Següent: Primer lloc, Toc de Dansa, segona, Ressò, tercera, Roques Blaves de la Passió, Quarta, Sabadell, cinquena, Sempre Laietans. La Colla Dansaires de Maig no s'ha presentat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada