diumenge, 19 de maig del 2019

Sí, sí, sí. Dos primers més al sac

La Taca Verda fa la seva entrada
a la plaça de la República

Diumenge a Perpinyà. Segon concurs del campionat. Els de la Taca havíem assajat molt, encara que teníem la baixa dels nostre entrenador, el Josep Maria, de vacances amb la Dolors. Eren dues baixes significatives, però aquesta circumstància no ens havia de fer abaixar la guàrdia. Estàvem prou motivats i, a més, la inestimable ajuda del Joan i l’Emilià amb els assajos, hem sortit a totes.

Perpinyà és i serà talismà. Hem començat amb una revessa tan complicada que ningú ha resolt. Això ha fet que l’organització decidís que la cobla en toqués una altra. El Joan l’ha resolta correctament. Ha estat un bon presagi. La nostra primera sardana ha estat “Capvespre al Palau dels Reis de Mallorca”. Ha estat una molt bona ballada. N’hem quedat molt satisfets. Tocava esperar la segona, “Llabanera i Garganell,”

Segona Sardana de lluïment

mentre gaudíem de la ballada de les colles grans, on la Mare Nostrum i les Violetes del Bosc es disputen, un any més, el campionat de Catalunya.

Quant la cobla Mil·lenària ha encetat la nostra segona sardana de lluïment estàvem frisosos. Volíem fer-ho bé i aspirar a guanyar el concurs. Hem quedat prou satisfets. Calia esperar els resultats del jurat. Molts nervis. Abans, però, una sardana de punts lliures i la germanor, amb una plaça de la República plena de públic.

Les baixes per lesió,
no es van fer notar a Perpinyà
I , sí. Hem tornat a fer dos primers, la qual cosa ens col·loca al capdavant de la classificació. Cal, malgrat tot, no confiar-se. Cal seguir assajant i superant els entrebancs de lesions. Ara tenim tres setmanes abans de Reus, a on anirem, de ben segur, a ballar el millor que sabem i a buscar de fer el primer.

Sí. Ja tenim quatre primers al sac, la qual cosa ens posa en una bona situació per revalidar l’ajustat campionat. Sí, sí, dos primers més.

Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada