diumenge, 5 de maig del 2019

Sabadell venç la tramuntana

Sardana revessa 

Primer concurs de campionat de Catalunya veterans a Figueres. Tramuntana. Molts nervis. Ho havíem de fer molt bé. Tot estava, però, preparat. Dansaires i acompanyants ens hem trobat ben d’hora per anar tots junts en autocar i hem cantat el cançoner preparat per la Cristina. Els assajos previs havien anat bé, però no sabíem com ho farien els nostres adversaris. Abans d’arribar a Figueres hem fet una parada tècnica a Vilabertran, on hem fet un petit assaig i hem dinat.

Avui el galop ha estat perfecte
Quan hem arribat a la plaça Catalunya de Figueres, una hora abans, la tramuntana ens ha rebut com no podia ser d'altra manera a la capital empordanesa. Escalfament muscular i preparats per ballar el galop i la revessa, que el Joan ha resolt però que el jurat ha decidit donar-la per mal repartida.

Primer premi

Havia arribat el moment de ballar les dues sardanes de lluïment: pastes i garnatxa i Romàntic a Sils. La taca verda ha ballat molt bé totes dues, amb una alineació sense canvis, la qual cosa era un risc davant eventuals lesions, encara que teníem a la recambra dansaires totalment preparats per si era necessari. Ja he dit que hem ballat bé i el jurat ho ha reconegut. Dos primers!, la qual cosa ens posa al capdavant del campionat. No res està fet. Tanmateix estem en el camí correcte. Seguirem assajant i ballant el millor que sabem. Ara toca el concurs de Sabadell diumenge vinent i en quinze dies estarem a Perpinyà en el segon concurs de Catalunya veterans. Anirem a totes. La Taca Verda estem conjurats. Volem el campionat i farem tot el que està a les nostres mans i dins les nostres possibilitats. Ni la tramuntana ha pogut avui amb nosaltres.




Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada