dimarts, 5 de setembre del 2017

La Sabadell visita per primera vegada Canet de Mar, i ho farà com a colla lliure veterana.

La Taca torna a la carretera
Com va dir l'insigne poeta francès, Paul Verlaine, nascut a Metz el 1844 i mort a Paris al principi de 1896, -C'est fini- i ho va dir just en el moment que se li va acabar el rotllo de paper, doncs sí, si a Verlaine se li va acabar el paper, a nosaltres, als de la Taca Verda, se'ns han acabat les vacances, i com al bo de Paul Verlaine també se'ns ha quedat cara d'incredulitat, però com que no tenim temps per lamentacions, anem al tema que ens interessa.

I el que  ens interessa en aquest moment, és l'inici d'una trepidant segona part de la temporada. Si bé el Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, està bastant clar de com acabarà, no és així amb el Campionat de Catalunya, ja sabem de la igualtat que hi ha entre les colles veteranes, però després de la suspensió del concurs de Cornellà degut a la convocatòria del referèndum sobre la independència de l’1 d'octubre, fa que en el moment d'escriure aquest article, no sapiguem amb certesa quan i on se celebrarà aquesta jornada, s'especula que serà el concurs de Banyoles, si fos així, les colles ens hauríem de jugar tota la temporada en quinze dies, cosa que sens dubte no li convé a ningú, ni a les colles, ni a la credibilitat del campionat, en aquest moment estem a l'expectativa de la decisió de la UCS. Estigueu atents a aquesta pantalla.
Canet de Mar

I mentre esperem les notícies, bones o dolentes, els de la Sabadell ens desplaçarem per primera vegada fins a Canet de Mar, aquest concurs organitzat pels Amics de la Sardana de Canet, no se celebra des de l'any 1991.



El certamen tindrà lloc a la plaça de la Universitat, a les set de la tarda del proper diumenge 10 de setembre , la música anirà a càrrec de la Cobla La Bisbal Jove.

Manuel Muñoz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada