dilluns, 18 de setembre de 2017

Diumenge la Sabadell hi estarà a Ciutat Vella com Colla Lliure Veterana

Ja tenim aquí un dels concursos més emblemàtics dels que se celebren al llarg de la temporada, el concurs de la Catedral "La Cate",  ha aconseguit, al llarg del temps, ser un autèntic aparador de cara al mon de la nostra dansa, degut bàsicament a que la majoria del públic assistent son turistes estrangers i com no, també de la resta de Espanya.

Aquest concurs que enguany arriba a la seva 67è edició,  serà vàlid per al Campionat de Catalunya Gran Final A i també per al Campionat de Catalunya Veterà Final B, a més de les colles lliures, en total hi participaran 27 colles de tot Catalunya.

Per els de la Sabadell, aquest serà un altre concurs de provatures, el nostre entrenador, per aquest diumenge ha convocat a tot dansaire que es tingui en peu més de nou minuts seguits, o el que és el mateix, les dues anelles seran molt diferents l'una de l'altra, si bé, és molt possible que amb tants canvis no podrem treure massa conclusions de cara a la Fase Final del Campionat. Si que servirà perquè els no tan habituals a la Sabadell segueixin agafant fons i experiència. Per cert, en la crònica del concurs, donarem una molt bona notícia.

El concurs començarà a les onze del matí, la música anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove.

Manuel Muñoz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada