dilluns, 1 de maig de 2017

Tramuntana

Presentació de la Colla Sabadell a Perpinyà
La Tramuntana és un fort vent que quan bufa fort fa esgarrifances. Però, a cops, amb poca intensitat ja remou tot el que troba. El concurs de Perpinyà, a la plaçoleta del Castellet, va estar marcat per la Tramuntana; les noies temien d’ensenyar més del que toca i algun fotògraf ja salivava. Era el primer concurs bàsic del Campionat de Catalunya veterans. La Sabadell sortíem com a campions vigents i havíem de demostrar perquè. Tots els assajos es van anar en orris quan les lesions musculars van tornar a fer presència en destacades puntals del grup de dones (Cristina, Isabel i Mercè). En principi, els nois quedàvem al marge, però, ai las, no podia ser diferent el Joan i ell ja va notar molèsties el dijous. Però, animat, va intentar-ho, però no va poder ballar la segona sardana (el bessó va dir que prou). Un altre contratemps. Però els de la Sabadell ens refem i som un bon planter i amb esforç i il·lusió tirem endavant.

La Montse Olivé i el Jordi Oliveres
recollint el primer premi
Ja som al concurs. Abans, però, una mica d’escalfament a les cames no va mai malament. Vam començar a l’hora amb la revessa (som a Europa!). Aquest cop, res. Afinarem millor l’orella a la propera. La primera sardana de lluïment, El píxel i la balladora, ens va sortir molt bé. La segona, Per tu ploro, també, però ens faltava saber què n’opinaria el jurat. Va arribar l’hora de les classificacions: primera sardana, un primer. Perfecte! Segona sardana: un segon. No està gens malament. En l’acumulat, un primer. Anem per bon camí. La temporada és llarga i ens agrada la competència. Ens esperona i estem fets a reptes difícils.

Els de la Taca Verda més
contents que un gínjol
Els de la Taca Verda sortim de Perpinyà amb bon regust de boca (encara que no vam tenir temps a degustar les delícies gastronòmiques com les ostres amb xampany). Ha anat bé, però hem de millorat. Seguim en el camí de cercar el cinquè campionat. Ens esforçarem. D’això n’heu d’estar segurs. Amb Tramontana o sense.Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada