dilluns, 15 de maig de 2017

Plàcid concurs de la Taca Verda a Sabadell

Clar penal no xiulat de Zubizarreta
a Maestre, temporada 87-88
Hola, que tal? jo molt bé gràcies, ara per ara, esperant el desenllaç de la lliga, pessimista com sóc, crec que el Barça no guanyarà la lliga, i és que s'ha fet massa el burro en els camps teòricament fàcils, que és realment on es guanyen les lligues. El que tampoc ha fet una bona temporada ha estat el meu estimadíssim Centre d'Esports, salvats en la penúltima jornada, ha estat un any realment per oblidar, en fi, esperem que la propera temporada sigui millor.

Si de cas, serà millor que parli una mica del concurs de Sabadell. El de diumenge té, com diu l'acudit, dues notícies, una de bona i una dolenta. Començarem per la dolenta, el Josep Estadella va tornar a notar molèsties al peu, esperem que per a la setmana que ve estigui en perfectes condicions per afrontar el compromís de Poblenou, i ara toca la bona, confirmat, el Satur ascendeix per mèrits propis, a la categoria de repartidor, això li dóna dret a una millora substancial del seu salari, a més d’una setmana extra de vacances, felicitats Satur.

El Satur el gran protagonista
de la tarda, molt ben acompanyat
Dit això, anem entrant en matèria, l'alineació que el JM va presentar a Sabadell, va ser del tot inèdita, donant protagonisme als no tan habituals als concursos del Campionat. Unes proves del tot necessàries, que han de servir perquè aquests dansaires vagin agafant confiança, de cara a integrar-se en un futur proper, a l’anella que participa a la competició més important que organitza la UCS.

Les dues sardanes que ens va tocar ballar, van ser: Enyorances d'estiu de Marcel Sabaté i A l'Àngel Planells de Jordi Molina, tan sols puc dir que les sensacions que va donar la Taca Verda van ser molt positives, tothom va donar la talla, i el concurs es va guanyar amb autoritat. Tot això, es el que ha donat de si el concurs per a la Colla Sabadell.

La Colla Sabadell també
molt ben acompanyada
Però més enllà de la Taca també hi ha vida, el concurs va ser vàlid per a les colles del Territorial de les Comarques de Barcelona, en les categories: Alevins, Infantils i Juvenils  i també  del Campionat de Catalunya  Infantil i Veterà Grup B, parlaré d'aquests últims, que és el que ens interessa.

De les cinc colles que formen aquest grup, n’hi han tres que van estar clarament per sobre de la resta.  La Colla Roques Blaves d'Esparreguera,  va ser sens dubte la millor colla en les dues jornada d'aquesta fase,  aconseguint passar gairebé sense oposició a la fase de repesca, als del Baix Llobregat els acompanyaran les colles, Joventut Sardanista de Puig-Reig i Aires Gironins de Girona, segona i tercera al podi respectivament, les colles Dansaires de maig i Sempre Laietans passen directament a la final B.

Poblenou un barri amb encant
Apa, ja està tot el peix venut, tan sols queda felicitar la Cobla Contemporània per la seva esplèndida actuació. I per la nostra part, ja només ens queda pensar en Poblenou, segona i definitiva jornada de la Fase de Classificació del Campionat de Catalunya Veterà. Els de la Taca partim amb un lleuger avantatge, que no serveix en absolut per confiar-se, caldrà esforçar-se al màxim si volem passar directament a la Fase Final.

El concurs de Barcelona Poblenou, començarà a dos quarts de dotze, als Jardins Josep Trueta, la música la posarà la Cobla Ciutat de Cornellà.


Manuel Muñoz


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada