diumenge, 13 de setembre del 2015

El proper diumenge comença per a la Gran Taca Verda la segona part de la temporada, l'Arraona al matí a Barcelona, concurs lliure i la Sabadell a Sitges a la tarda a la primera jornada el la Fase Final A, Veterans

Sitges

Comença per la Colla Sabadell la segona part de la temporada i també la més interessant, després de guanyar matemàticament el Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona i classificar-se directament per a la Fase Final A en el Campionat de Catalunya Veterans, ara toca confirmar tots els pronòstics que donen a la Sabadell, com a màxima candidata a aconseguir novament i per tercer any consecutiu el títol d'aquesta competició. El primer assalt tindrà lloc el proper diumenge a la tarda a Sitges, a la Plaça de la Fragata, sense cap mena dubte el lloc més emblemàtic de la Blanca Subur.

Ser la favorita a guanyar el Campionat Veterà no és sinònim de colla campiona, això cal demostrar-ho concurs darrere  concurs, i creieu-me no serà fàcil, hi ha altres colles candidates disposades a prendre-li el tron a la Sabadell, Toc de Dansa de Tarragona i Roques Blaves d'Esparreguera, son les colles que també aspiren al títol, de ben segur que estaran  molt a l'aguait, per aprofitar qualsevol error dels actuals campions.

Concurs del  Pla de la Catedral,

 L'any passat

Hem parlat de la Sabadell i de la seva participació en el concurs de Sitges. Ara es el torn de l’Arraona, que també té un concurs molt important, ells viatjaran al matí fins a Barcelona, on participaran ​​al tradicional concurs del Pla de la Catedral, que es celebra cada any per a les festes de la Mercè, i que enguany arriba a la seva seixanta-cinquena edició.

L’Arraona participarà sense els seus companys de la Taca Verda, ja que els dansaires de la Sabadell descansaran al matí, per poder donar-ho tot a la tarda al primer concurs de la Fase final A.
Fins a un total de dotze colles veteranes estan inscrites a Barcelona, ​​una oportunitat d'or per als de l’Arraona, i demostrar per fi el seu nivell, ja que durant l'actual temporada ha hagut de ballar en els diferents concursos en què ha participat, gairebé sempre en solitari.

Jornada intensa  per a la Gran Taca Verda i molt important per a les dues anelles del Grup, al matí, l’Arraona al Pla de la Catedral podrà mesurar les seves forces amb colles veteranes de tot Catalunya i a la tarda, la Sabadell a Sitges, posarà tota la carn a la graella per començar la Fase Final A de la millor manera possible.

 El concurs del Pla de la Catedral començarà a les onze del matí, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa, a Sitges, el concurs començarà a les sis de la tarda, a la Plaça de la Fragata, la Cobla encarregada de la part musical serà la Maricel.

Manuel Muñoz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada