diumenge, 27 de setembre de 2015

La Sabadell vol fer dos primers a Cornellà, per posar terra pel mig de cara a l'última i definitiva jornada a Terrassa

En la Temporada 2013 la Marta i el Francesc
van recollir un primer premi que va valer
un Campionat de Catalunya.
La segona jornada del Campionat de Catalunya Veterans es celebrarà en un escenari que porta molt bons records a la Colla Sabadell, Cornellà de Llobregat, va ser aquí mateix on, fa ja dos anys es va proclamar campiona per primera vegada en la seva història.

A diferència d'aquell 2013, enguany, Cornellà, no serà la seu de la final del Campionat,  malgrat tot, no serà un concurs menys important, després dels resultats que es van produir a Sitges, on la Colla Toc de Dansa va empatar amb la Sabadell, aquest concurs podria encaminar cap al campionat a la colla vencedora, això si la colla guanyadora aconsegueix un primer a les dues sardanes de lluïment, si no fos el cas, Terrassa, el proper 18 d’octubre, tindria la última paraula.

Tampoc ens podem oblidar de la colla d'Esparreguera, a la primera jornada la Roques Blaves van demostrar que també cal comptar amb ells, i l'empat de les dues primeres, clarament els ha beneficiat, de cara a una possible punxada del líders de la competició.

Parc Can Mercader,
Cornellà de Llobregat
De moment la classificació està encapçalada per les Colles Sabadell i Toc de Dansa, amb un lleuger avantatge per als de la Capital del Vallès Occidental, seguida per la Roques Blaves, ja una mica més endarrerits, i també empatats a punts, la Colla Ressò i la Colla Joventut Sardanista.

El Concurs de Cornellà del Llobregat tindrà lloc a la Plaça de la Sardana, diumenge dia 4 d’octubre, a les 11:30h, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.


Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada