dimecres, 24 de juny del 2015

Intens cap de setmana per a les Colles Arraona i Sabadell

Rambla del Ferrocarril de Rubí 

Cap de setmana intens per a les dues anelles de la Taca Verda, per començar,  dissabte a la nit les dues anelles del Grup, participaran al 30è Concurs de Colles Sardanistes de Rubí, la Arraona en Lliures Veterans i la Sabadell al Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona.

Importantíssim concurs, que de sortir victoriosos, deixaria gairebé definitivament enllestit el campionat a favor de la Sabadell a falta del concurs de Vilanova.

Cartell de l'Aplec de Sabadell


Tot i que en les anteriors jornades, la Sabadell s'ha mostrat com una colla intractable, guanyant els concursos per unanimitat del jurat, Rubí no serà un tràmit ni de bon tros, així es va demostrar el passat 13 de juny a Palamós, on la colla Roques Blaves es va posar les piles, acostant-se perillosament a la Sabadell.

Un veritable toc d'atenció de la colla del Baix Llobregat, que ha de servir perquè els de la Taca s'esforcin al màxim per arribar a Vilanova i la Geltrú, amb el Territorial gairebé a la butxaca.

La segona part del cap de setmana, amb els ulls injectats en sang, degut a les poques hores que hauran dedicat a la son, els de la  Taca Verda, aniran fent acte de presència a la gran festa major del sardanisme, que se celebra a la nostra ciutat, "L'Aplec".

Se suposa que els dansaires aniran arribant a compte gotes, tot dependrà de l'estat físic que es trobin a l'hora de llevar-se, però la presència de la Gran Taca Verda està del tot assegurada.

Esperit de Festa i Sardanes 94.6
arriben als mil programes

D'altra banda, ens agradaria felicitar a Jordi Saura Tarrés i al seu equip, pels mil programes de Esperit de Festa i Sardanes 94.6, que per aquelles casualitats de la vida ha coincidit amb la celebració de l'Aplec de Sabadell, moltes felicitats, a partir de la setmana que ve comencem el compte per als dos mil. 


El Concurs de Rubí tindrà lloc a la Rambla del Ferrocarril a les 22:00h, la música anirà a càrrec de la Cobla Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada