diumenge, 7 de juny del 2015

71è Concurs de Colles Sardanistes de Palamós, segona jornada del Campionat de Catalunya Veterans Grup A

Colla Sabadell

Després de tres setmanes sense competició per a les colles que participen en el Campionat de Veterans, Palamós serà la seu de l'últim concurs de la primera fase, on hi seran totes les colles dels Grups A i B.

Al Grup A, qui ho té millor per passar directament a la Fase Final A, és la Colla Sabadell, que molt malament li haurien d'anar les coses per no estar a Sitges el 20 de setembre. En canvi la segona plaça, que també dóna dret a passar directament al Grup A, la disputaran les colles Roques Blaves de la Passió d'Esparreguera i Toc de Dansa de Tarragona, que després del primer concurs en el Poblenou van quedar empatades en la classificació, aquí, sí que l'emoció està servida.

Colla Arraona


En canvi en el Grup B, la cosa està més clara, la colla Joventut Sardanista de Puig-Reig és qui ho té millor per anar a la repesca, la segona plaça és per la colla Entre Boires que posseeix un lleuger avantatge sobre la Dansaires de Maig, en aquest grup l'última classificada passarà directament a la Fase Final B.

Palamós

A tot això els de la Sabadell no viatjaran a Palamós per fer turisme, tot i que el pas a la fase final està gairebé garantida, la concentració serà màxima, i evitar així qualsevol contratemps, que obligui a la Colla a participar en una enutjosa fase de repesca.

Però els de la Sabadell no estaran sols, l'acompanyarà la Colla Arraona que competirà com a  lliure en la categoria de Veterans.


El concurs de Palamós tindrà lloc a l’ Esplanada del Moll Vell, i començarà a les 22:00h, la música anirà a càrrec de la



Cobla La Flama de Farners.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada