diumenge, 15 de juny del 2014

La Colla Sabadell guanya a Cardedeu i es col·loca líder de grup A al Campionat de Catalunya de Veterans.

El nostre capdanser Feliu al costat
del banderí de la Colla i la seva inseparable crossa
Per a la Sabadell la setmana va començar amb una altra mala notícia, la Carme Rouvroy que feia temps que estava entre cotons, definitivament ja ha entrat a la infermeria, una sala que està tan plena, que ben bé es podria formar una altra colla amb els dansaires que estan dintre. Després del resultat obtingut a Sant Feliu de Llobregat, l'últim que necessitava la colla era aquesta notícia.

L'ambient a l'assaig de dijous estava bastant fred, encara teníem al cap la classificació de la setmana passada, i la baixa del nostre capdanser per lesió,  un cop es vam llepar les ferides, tot el grup es va posar a treballar de valent,  donant com a resultat un gran assaig que va deixar a tothom amb un magnífic gust de boca, aquest assaig  va tenir la seva continuïtat  dissabte a la tarda al Pla de la Catedral del barri marítim de Sabadell (Barcelona), on es va celebrà l'Aplec de la Colla Violetes del Bosc, un assaig conjunt amb la Colla Arraona, que podríem qualificar com a memorable, potser  va tenir a veure, que el Pla de la Catedral estava ple de turistes, que per primera vegada veien ballar una sardana, un públic molt agraït, que no s'estava d'aplaudir totes les evolucions de les colles Arraona i  Sabadell, certament amb aquests espectadors, és molt difícil ballar malament.
La Marta i l'Emilià

Però on s'ha de demostrar la qualitat d'una colla és als concursos, que és on de veritat et jugues les mongetes, i on millor que fer-ho que en el primer concurs del campionat de Catalunya?.

Cardedeu ha estat el lloc propici perquè la Sabadell ho demostrés, i a més ho ha fet d'una manera molt solvent, s'ha fet un primer a cada sardana. Aquest diumenge la Taca Verda, malgrat les nombroses baixes per lesió, ha estat senzillament genial, amb menció especial a la segona sardana de lluïment "Noces d'or a Cardedeu" d'Antoni Giner Xicoira, una acurada interpretació que ha fet les delícies dels dansaires i del públic assistent.

Monument a la sardana
de Sabadell
Avui s'ha guanyat, com he dit abans, amb molta solvència, i s'ha guanyat quan més ho necessitava la Colla i de la millor manera possible, ara malgrat tots els entrebancs el futur es veu una mica millor.




I diumenge vinent a les 6 de la tarda, Sabadell Sardanista celebra el cinquè aniversari del monument a la Sardana, amb una audició a càrrec de la Cobla Sabadell, als prolegòmens de la qual, es farà la cerimònia d'homenatge al monument, que es tancarà amb una sardana ballada per la Colla Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada