diumenge, 22 de juny del 2014

A Rubí la Colla Sabadell vol guanyar per passar directament a la fase final A del Campionat de Catalunya. La Colla Arraona reapareix concursant com a colla lliure.

Església de Sant Pere de Rubí
El proper dissabte a Rubí, segona jornada del Campionat de Catalunya Veterans per a les colles del Grup A, on per fi se sabrà quina colla passa a la fase final, acompanyant a la Colla Toc de Dansa de Tarragona, que ja es va classificar com a primera del Grup B diumenge passat a Cardedeu.

La Colla Sabadell i la Roques Blaves d'Esparreguera arriben a Rubí amb més possibilitats que la resta, però som els de la Taca Verda qui millor ho tenim, només  necessitem fer un primer a una sardana per poder disputar la final del Campionat, sense haver d'anar a la repesca que es farà al concurs de Vic el dotze de juliol.

Rubí doncs, és un concurs doblement important, per una banda, la Sabadell pot passar a la fase final sense haver d'acudir a Vic, i per una altra, és la presentació aquesta temporada de la Colla Arraona, cosa que no ha estat gens fàcil de fer, de tots és sabut que molts dels nostres dansaires estan de baixa per lesió, tot això ha estat possible gràcies a l'ajuda incondicional d'amics de la Colla, que han acceptat de bon grat ballar amb la Arraona.

-Entre nosaltres i que això no surti d’aquí, aquesta tàctica la van fer servir el 2009 al concurs de la Plaça Sóller de Barcelona, i va anar molt bé, perquè es va aconseguir abduir a nous dansaires per a la Sabadell, però això no es pot dir, perquè si no espantes a la gent, i després no volen entrar a la colla-

Com diu Lluís Llach-Que tinguem sort-
I per acabar, m'agradaria parafrasejar a Lluís Llach a la seva cançó titulada -Que tinguem sort. – Que tinguem sort amb la classificació de la Colla Sabadell, sort perquè no es produeixin més lesions, i sort per la Colla Arraona que pugui tornar a sortir de concurs amb tota normalitat.

El concurs tindrà lloc a la Rambla del Ferrocarril, a les deu de la nit, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Clica aquí i escolta a Lluís Llach "Que tinguem sort".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada