dissabte, 2 de novembre de 2013

La Sabadell fa un primer com a colla Gran al Concurs de Girona.

Impressionant l'aspecte de la plaça
Calvet i Rubalcaba
La Colla Sabadell es va presentar al concurs de Girona com a Colla Gran, un gest de complicitat amb els dansaires més joves del Grup, ja que ells han estat durant el Campionat Territorial i el de Catalunya els grans damnificats , en haver de complir rigorosament el reglament pel que fa a les alineacions per ser menors de quaranta anys.

La Marina i el Jordi Feliu amb
 l'alcalde de Girona
La Plaça Calvet i Rubalcaba presentava un magnífic aspecte de públic i de Colles , amb un meravellós sol de tardor que a poc a poc anava escalfant al matí, potser per això no havia massa gent quieta a l'ombra que és on feia  fresca, els únics que no estaven on tocava el sol i per tant completament destemperats, eren precisament els musics de la Cobla Ciutat de Girona, i és que ser músic és un ofici molt sacrificat.

La "Taca Verda" un pel més jove
Pel que fa al concurs,  es va fer excessivament llarg, per culpa  d'una exhibició de Galops de Fantasia que van fer algunes colles, arribats a aquest punt, la competició  va perdre tot el seu dinamisme, per acabar-ho d'arreglar l'equip de música es va quedar penjat, quan un grup infantil anava a començar la seva actuació, el problema es va solucionar just en el moment en què el públic va demostrar la seva impaciència, sort que al concurs va començar a les onze del matí, perquè si no, ens dóna l'hora de berenar allà mateix.

No obstant per els de la Colla Sabadell, aquest concurs serà llargament recordat, ja que contra tot pronòstic es va aconseguir un primer lloc en la Categoria Gran Lliure. 

Dir també, que segueix el degoteig de dansaires que s'incorporen a la Colla Sabadell, aquesta vegada ha estat el torn del Vicenç Moreno, exdansaire de la Colla Xaloc. Enhorabona Vicenç. 

Per arrodonir el matí, el Joan Aracil va resoldre correctament la sardana revessa, per cert la música d'aquesta sardana era una evocació del toc de diana de l'exèrcit espanyol, ¿hi ha algun espia infiltrat per aquí?

El riu Segre al seu pas per Balaguer
La setmana que ve toca anar a Balaguer, on es competirà també en la Categoria Gran, es el primer viatge a la Terra Ferma que fem els de la Gran Taca Verda, i com sempre anirem a buscar un altre gran resultat per tancar aquesta temporada. Bé, és possible que aquesta temporada no estigui  del tot tancada, seguirem informant.

El concurs es celebrarà el proper diumenge 10 de novembre, i s'iniciarà al migdia, a la Plaça Mercadal, amb la Bellpuig Cobla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada