dilluns, 11 de novembre del 2013

La Colla Sabadell fa un tercer a Balaguer, a la Categoria Grans Lliures.

La Tere i el Vicenç
La primera visita de la Colla Sabadell a la Terra Ferma, s'ha saldat amb un tercer lloc en la Categoria Gran Lliure. Un bon resultat si comptem que hi participaven fins  un total de dotze colles, però tot i que s’ha fet podi, s'esperava un millor resultat, atès que els últims concursos els de la “Taca Verda” havien aconseguit el millor estat de forma de tota la temporada.

Violetes del Bosc Campions de Catalunya
Temperatura molt agradable a Balaguer,  per la època de l’any a la què ens trobem ,  uns divuit graus a l`hora de començar el concurs,  perfecta per als dansaires, malauradament però, durant tot el matí va fer un vent força molest, que per moments, va fer que les colles no escoltessin  correctament els  compassos de les sardanes, de vegades els dansaires només podien intuir el so de la cobla. Si algunes colles que participaven en la Gran Final ho van passar malament, tot i ocupar un lloc privilegiat dintre de la plaça, el problema va estar molt més greu per a les colles que ballaven als extrems, encara sort que les sardanes s'anuncien dies abans dels concursos.
Mare Nostrum Subcampions

Tot i les dificultats de so que van tenir les dues colles que van arribar amb opcions de guanyar  el Campionat de Catalunya, es va poder  gaudir d’un gran espectacle sardanístic. No hi va haver cap sorpresa, doncs la Colla Violetes del Bosc va viatjar a Balaguer com a líder destacada, i  molt malament li havien d'anar les coses per no endur-se aquest campionat. A Balaguer sens dubte van ser els millors, guanyant dues de les tres tandes.  La "Mare" tot i quedar en segona posició, va oferir al públic assistent una demostració de la seva millor versió, amb un estil tan personal, que avui dia encara no deixa indiferent a ningú.  

Els tercers al podi van estar els de Tarragona Dansa, un colla que en els últims anys està tenint una gran progressió, tot i que encara està lluny de la “Mare” i les “Violetes”, poc a poc, els Tarragonins van escurçant les distàncies, i això es una molt bona notícia per al campionat.

Balaguer havia de ser el punt i final d'aquesta temporada, però com ja us anàvem anunciant, no era l’últim concurs per la Sabadell, doncs  fa unes setmanes que vam rebre una invitació de la Unió d'Anelles de la Flama de Valls, i que ens va fer moltíssima il·lusió. A la Gran Final de Valls 2013 un cop acabat el concurs, les colles guanyadores dels Campionats  Grans i Veterans 2013, o el que és el mateix, la Colla Violetes del Bosc i la Colla Sabadell faran una petita exhibició davant de totes les colles participants. Un petit gran homenatge al qual ens sentim molt orgullosos i feliços de poder participar i compartir amb la Colla Violetes del Bosc.

La Final alevins, infantils i juvenils es celebrarà el proper diumenge 17 de novembre, i s'iniciarà al migdia, a la Plaça del Pati de Valls, amb la Cobla Reus Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada