dilluns, 18 de novembre del 2013

Colla Sabadell segona en la Categoria Veterans Lliures en el Concurs de Valls.

Colla Sabadell
Una altra vegada la pluja va estar la protagonista de la Final del Campionat Aleví, Infantil i Juvenil. Els organitzadors, amb molt bon criteri van traslladar el concurs de la Plaça del Pati al recinte del Kursaal, tot i que en les hores que va durar la competició, no va caure ni una gota, però el perill d'espatllar aquesta gran festa per als petits era massa gran, per tant, al nostre parer va estar una decisió encertada. Malgrat tots els inconvenients, la festa dels més joves va estar tot un èxit.

La Montse Olivé i l'Albert Rifer
Els de la "Taca" es presentaven a Valls amb una novetat en les alineacions, la Montse Olivé, que per culpa d'una lesió al peu, s'ha perdut la meitat del campionat, ara per fi, encara que sigui una mica tard, ja la tenim en plena forma, i per celebrar aquest retorn, la Montse va tornar a resoldre la sardana revessa. L'altre protagonista va ser l'Àngel Campoy, doncs després de ballar la primera sardana de lluïment amb la Colla Sabadell, va anar a ajudar a la Colla Amunt i Crits de Terrassa, en total va ballar tres sardanes seguides, el que és curiós, es que va aguantar fins al final sense que amb prou feines se li notés l'esforç, per tant, a partir d'ara no diguis, Chuck Norris, digues, Ángel Campoy.
Colles Violetes del Bosc i Sabadell

Acabades les sardanes de lluïment i la revessa, va venir el moment que amb tanta il·lusió esperàvem, l'homenatge que ens feien la Unió de Colles de la Flama de Valls, a les Colles Violetes del Bosc i Sabadell, va ser un moment màgic molt difícil de explicar. Davant de la Cobla Reus Jove, les dues anelles preparades, i abans de començar a interpretar la sardana "Abraçada" de Conrad Saló, un nen enfilat en una cadira, va llegir un escrit que va arribar a emocionar a tots els presents i en especial als dansaires homenatjats. Per a la Colla Sabadell va ser tot un orgull compartir amb la Colla Violetes del Bosc, aquest que per a nosaltres, ha estat el millor premi que mai hem rebut.

Per acabar el concurs el típic, caòtic i molt divertit galop de sortida, amb els gegants, els óssos i la tradicional mulassa de Valls i tota la canalla passant-ho d'allò més bé.

Les colles guanyadores del Campionat van ser les següents:  en les categories aleví i juvenil per a les Colles Trapelles i Cabirols respectivament, les dues del Grup Sardanista Mirant al Cel de Sabadell i en la categoria d'infantils, la campiona va ser la Colla Estel de les Gavarres de Cassà de la Selva, es dóna el cas que el nostre dansaire Joan Aracil forma part de l'equip d'entrenadors d'aquesta anella.

Sócrates
I per acabar, les colles guanyadores del concurs i participant com a lliures van ser:  Tarragona Dansa i Toc de Dansa, a les categories de Grans i Veterans. Per tant les Campiones de Catalunya,  van quedar en segona posició. Com va dir Sòcrates *  -El futbol és així-


*Sòcrates gran jugador de futbol ja traspassat i que va jugar amb la selecció Brasilera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada