dilluns, 17 de juny del 2013

Quart Aniversari del Monument a la Sardana. Fi dels Cursets de Sardanes 2013. Dia Universal de la Sardana.

El president de Sabadell Sardanista Francesc Manaut
 i el Regidor de Cultura  Joaquim Carner.
Diumenge passat es va celebrar a tot Catalunya el Dia Universal de la Sardana, com cada any es tria una sardana per ser ballada per tots els sardanistes del món el darrer diumenge abans de Sant Joan, aquest any ha estat seleccionada la sardana “Arenys de Munt” de Ricard Viladesau, En homenatge a la població d'Arenys de Munt, que aquest any ha estat proclamada, Capital de la Sardana 2013.

Colla Sardanista Sabadell
A Sabadell aquesta celebració va coincidir amb el quart aniversari del Monument a la Sardana i amb el final dels cursets de sardanes que s'imparteixen en els diferents Centres Cívics i Casals de la nostra ciutat.

Cobla La Nova Vallès
El president de Sabadell Sardanista Francesç  Manaut i el Regidor de Cultura Sr Joaquim Carner, van ser els encarregats de fer uns breus parlaments abans de la ofrena de flors, també va fer acte de presencia l’alcalde de Sabadell, Sr Juan Carlos Sánchez,  posteriorment la Colla Sabadell va ballar la sardana d'en Carles Santiago "Colla Sabadell." interpretada per la Cobla Nova Vallès.

Un cop acabat aquest acte va començar la ballada organitzada per Sabadell Sardanista. A la mitja part es va fer un homenatge a tots els monitors dels diferents cursets, se'ls va lliurar un obsequi i els diplomes acreditatius per a tots cursetistes.Els cursetistes van omplir la Plaça Marcet


L'Alcalde Joan Carles Sanchez va fer acte de presència

Els monitors homenatjats

L'Àngel Campoy rebent el seu obsequi
Els monitors homenatjats van ser: Jordi Casanovas, Lola Cano, Rafi Montesinos, Francesc Rovira, Maria Carme Llorens, Montse Carrasco, José Medina, Conxita Montesa i Àngel Campoy, aquest últim es dansaire de la Colla Sabadell.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada