dissabte, 8 de juny de 2013

69è Concurs de Colles Sardanistes de Palamós, Colla Sabadell.

Palamós
Després d'un començament de temporada realment intens, ara tenim un petit parèntesis  de quatre setmanes,  abans que no es reprengui el Campionat de Catalunya el proper sis de juliol, a la ciutat de Vic, una petita treva que ens vindrà molt bé, per poder descarregar una mica l'estrès acumulat després de participar al Campionat Territorial, i haver fet el  debut al de Catalunya, el passat dos de juny a Barcelona.

Unes setmanes que seran molt útils perquè els nous dansaires que recentment  s'han incorporat a la Taca Verda, es vagin adaptant a la seva nova anella, i poder contribuir a la lluita per aconseguir el Campionat.

Enmig d'aquesta aturada, tenim el concurs de Palamós, que ens ha vingut de meravella per no perdre el ritme de la competició, i ja de pas, donar entrada a l'anella als dansaires que no han tingut, fins ara, gaire continuïtat.


El de Palamós és el primer concurs nocturn que fem aquesta temporada, i  els expedicionaris de la "Taca" volem aprofitar aquesta circumstància per passar un bon dia esbarjo, platja i xiringuito, esperem que aquesta circumstància no afecti al rendiment de la colla.

El concurs es celebrarà a l'Esplanada del Moll Vell (Port) del dia 15 de juny, a les 22:00h, la música anirà a càrrec de la Cobla La Principal de Cassà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada