dilluns, 11 de febrer del 2013

Quart aniversari de la reaparició de la Colla Sabadell

Cobla Jovenívola de Sabadell

Ni el canvi obligatori d'ubicació de la ballada d'avui, ni l'Esbart Sabadell Dansaire que actuava en aquell mateix moment a la Plaça Sant Roc, i ni tan sols el Barça que jugava a migdia, han pogut evitar l'èxit de la ballada de sardanes que s’ha fet avui a la Plaça del Gas, una plaça que per moments ha quedat petita per la gran assistència de dansaires.
Gran ambient a la Plaça del Gas

Una bona ballada amb la Cobla Jovenívola de Sabadell que ha fet una magnífica tria de sardanes, entre les quals ha interpretat  la Sardana "Colla Sabadell" de Carles Santiago.

Ballant la sardana "Colla Sabadell"
Els dansaires de la Sabadell com ja és costum, al descans de l'audició, han servit pastes i moscatell a tots els assistents, i com sempre les pastes s'han esgotat molt ràpidament, any rere any  s'augmenta els quilos de pastissets que es serveixen  i any rere any  es fa  curt.

La propera vegada  s'haurà de llogar un camió de la Bimbo ple fins dalt, a veure si d'una vegada  per totes sobra alguna cosa.

Un cop acabada la ballada els de la "Taca" han fet el que millor saben fer i que no es precisament ballar sardanes,  el que millor fan és entaular-se per dinar,  qualsevol excusa és bona, encara que aquesta vegada, la celebració del quart aniversari de la reaparició de la Colla, ha està totalment justificat.

Visca la "Gran Taca Verda"
I ara sí, s'han acabat totes les festes i celebracions  i el que toca es treballar, perquè el concurs de Granollers està ja molt a prop, i encara queda molta feina per fer, i com va dir aquell gran filòsof grec, un tal Sòcrates, (menys samba i més treballar)
Per acabar, mostrar el nostre agraïment a Sabadell Sardanista per dedicar-li  a la Colla Sabadell aquesta audició.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada