diumenge, 24 de febrer de 2013

L'Arca de Noè fa al Zoo de Barcelona un homenatge a Felix Rodríguez de la Fuente

Felix Rodriguez de la Fuente
El Yeti desprès de dicutir
 amb la Marina

El dissabte al matí es va aixecar un magnífic dia d'hivern, tres graus al carrer, mig pam de neu, i mentre, continuava nevant a la zona nord de la nostra ciutat. Només córrer les cortines de casa i veure aquest idíl·lic paisatge de postal, ens va envair un desig gairebé malaltís de sortir corrent per agafar el tren que ens portaria al Zoo de Barcelona, per participar en l'Homenatge a Felix Rodríguez de la Fuente, que els l'Arca de Noè estaven preparant.

Però no tots els integrants de la Colla viuen a cinc minuts de la porta del metro, n'hi ha que viuen a prop del Cercle Polar Àrtic. Per a ells el nostre record, ja que mentre per a nosaltres la neu era simplement un divertiment, per a ells es va convertir en un veritable mal de cap, ja que va ser impossible treure el cotxe del garatge, per culpa de la neu acumulada al carrer. I mentre la Marina es discutia amb el Yeti perquè tragués d'una vegada el seu trineu del gual per poder netejar-lo, la M ª Carme ja s'estava posant les espardenyes al Zoo.

Les Llames molts enfadedes
amb la Cobla Amoga
Un cop arribats al Zoo, els de l'Arca de Noè ens van acompanyar fins al nou lloc on a partir d'ara es situaria la pedra dedicada a Felix, allà estaven esperant el director del Zoo, Miquel Trepat i Odile Rodriguez de la Fuente. Tot seguit va començar l'Homenatge amb els discursos de diferents animals de l'Arca, entre ells el del president El Gran Danès, també van fer ús de la paraula el Dr Martí Boada, Miquel Trepat i ja per acabar Odile Rodríguez de la Fuente, que actualment és la continuadora del treball del seu pare. Odile va ser l'encarregada  junt al seu fill de descobrir el monòlit (que en paraules del Gran Danès) és en realitat un "lobolito" més que res perquè està al costat de l'espai dels llops.

Sardana de germanor
I ja per finalitzar es va servir un reconfortant brou calent a tots els presents, desprès els de la Taca es van preparar per ballar la sardana  "Arca de Noè", que no se jo si els de la Sabadell teníem els bioritmes baixos o els de la cobla Amoga tenien molta pressa, perquè quan les Llames (Bitxo estrany que li agrada molt mirar el futbol, per això es passen el dia escopint) encara no estaven al seu lloc, els de la Amoga ja tocaven la segona tirada, després d'advertir molt seriosament a la Cobla que si no paraven els enviaríem a fer companyia al Gran Rinoceront Blanc, els músics ja més calmats van començar la interpretació de la sardana quan tothom estava preparat i les Llames més atentes.

Finalment dir que als de la Colla Sabadell ens ha fet moltíssima il·lusió participar en l'homenatge a Felix Rodríguez de la Fuente, que va ser per a tots nosaltres el nostre primer educador, que ens va ensenyar a tenir respecte pel medi ambient i la importància de tenir cura de la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada