diumenge, 3 de febrer del 2013

Quart aniversari de la Colla Sabadell

Celebrant l'aniversari del 2013

Ja fa setmanes que la Colla Sabadell ha tornat a la feina de cara a la  nova temporada, i que dintre d'un mes donarà el tret de sortida a Granollers amb la Colla Arraona, enguany  aquesta anella serà la encarregada de participar als concursos lliures, sent la Sabadell la que competirà en el Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona i el Campionat de Catalunya Veterans.

Gran acceptació de l'aperitiu entre el públic
Aquest any tenim diverses novetats, la primera ha estat el canvi del mètode d'assaig, un sistema molt diferent del que s'ha havia anat treballant fins ara, la dificultat del canvi de la rutina ha estat el problema principal dels dansaires, però a poc a poc aquest nou sistema comença a donar bons resultats.

Altres de les novetats d'aquest any ha estat la legalització de la Colla Sabadell com associació, prenent el nom oficial de: "Associació Sardanista Colla Sabadell".

Unes de les primeres decisions de la nova Junta presidida pel l’Angel Muñoz, ha estat la de sol·licitar l'entrada a la Federació Sabadell Cultura, tot i això, la Colla Sabadell continuarà col·laborant en les activitats que organitza Sabadell Sardanista, i que tan bons resultats han donat fins ara.


Per acabar, dir que, a la ballada que Sabadell Sardanista organitza el proper diumenge 10 de febrer,  la Colla Sabadell celebrarà el quart aniversari de la seva refundació, i com ja es costum, a la mitja part es servirà a tots els assistents  pastes i moscatell. No podeu faltar-hi, una magnífica ballada amb la Cobla Jovenívola de Sabadell i un bon aperitiu són motius més que suficients per apropar-se diumenge al migdia a la Plaça del Gas.

Malgrat el fred, gran assistència de dansaires el 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada