diumenge, 16 de setembre del 2012

Concurs del Pla de la Catedral de Barcelona, Colla Sabadell.


Després d'unes setmanes de treball intens, que va suposar la preparació del concurs de Lloret celebrat el passat 11 de setembre, on la Sabadell probablement va fer la millor actuació de la temporada.

Arriba el moment de baixar una mica la tensió del campionat i gaudir d'un altre gran concurs dels que podríem anomenar emblemàtics, que no és altre que el del Pla de la Catedral de Barcelona, i que tan bons records tenim de l'any passat, on la Gran Taca Verda va guanyar el concurs sota l'atenta mirada de Santa Helena, que presideix la plaça des del Pinacle situat a la part més alta de la Catedral.

Mentre les colles Grans es juguen les garrofes en el seu campionat, les colles veteranes anem només amb la intenció de passar-ho bé i gaudir  d’un bon matí sardanístic sense donar massa importància a la classificació final.

De tota manera, com passa en altres esports quan els equips participen en encontres amistosos, la Colla Sabadell aprofitarà també la sortida a Barcelona per fer diferents test a la anella de cara al proper concurs de Cornellà, que serà el penúltim de la temporada, on estarà tot encara per decidir al Campionat de Veterans.

El concurs del Pla de la Catedral començarà a les 11h, del 23-9-2012 amb la Cobla la Bisbal Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada