diumenge, 2 de setembre de 2012

Concurs de Lloret de Mar, Campionat de Catalunya Veterans, Colla Sabadell.


S'han acabat les vacances, els de la Gran Taca Verda ja fa uns dies que hem començat a treballar, per tal de recuperar l'estat de forma que teníem el mes de juliol, i que ha permès que la Colla Sabadell estigui classificada en segon lloc, en el campionat de Catalunya a només mig punt de la Colla Roques Blaves de la Passió,  al principi de la temporada ni els més agosarats, van arribar a somiar amb aquesta classificació a aquestes alçades de la competició.

El proper concurs del Campionat tindrà lloc a Lloret de Mar, i com ja és tradicional es farà el 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. Aquest any, com tothom sap, coincideix amb la gran manifestació per la independència que es celebrarà a Barcelona, una manifestació que a ben segur serà històrica.

El Grup Sardanista Colla Sabadell manifesta el seu desig de ser present al Cap i Casal, precisament en una diada on tot Catalunya vol expressar el seu desig de llibertat, i així l'hi vam comunicar a la Unió de Colles Sardanistes, demanant-los  si us plau si fos possible canviar la data del concurs, sabent per endavant  la gran dificultat que això comporta, els compromisos adquirits amb l'Ajuntament i el contracte amb la Cobla Contemporània, són els grans obstacles als quals s'han d'enfrontar els organitzadors.  

La Unió de Colles Sardanistes en resposta a la nostra petició, ens va comunicar via e-mail, la impossibilitat d’un canvi de data, encara que comprenen perfectament la nostra postura.

Així doncs, la Colla Sabadell el dia 11 de setembre estarà competint a Lloret, mentre tot Catalunya camina sobre Barcelona, això sí, posarem tota la il·lusió i ganes de fer-ho el millor possible, i així continuar aspirant al Campionat de Catalunya.

El concurs tindrà lloc a la Plaça de Pere Torrent a les 18h, amb la Cobla Contemporània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada