dijous, 13 de setembre de 2012

Concurs de Lloret de Mar, Campionat de Catalunya Veterans, Colla Sabadell.


Una sensació molt estranya teníem els de la "Taca Verda" quan ens dirigíem cap a Lloret, ja que l'autopista direcció nord semblava anar buida comparat amb els que es dirigien al sud, tots els carrils plens de cotxes i autocars mostrant les estelades que els seus propietaris havien de brandar en la gran manifestació per la independència de Catalunya, i que havia de començar en el mateix moment en què la Mª Mercè Navarro fes sonar el flabiol al Concurs de Lloret.

El que en aquell moment estava passant a Barcelona, centrava totes les converses mentre les colles anaven preparant-se per el concurs, a través del mòbil ens anaven arribant les notícies del que allà estava succeint, el que estava clar és que aquesta manifestació no tenia precedents estava sent un gran èxit.

Però ara el que importava era el concurs, amb les quatre primeres colles del campionat amb una diferència mínima en la classificació, ningú podia badar, ja que cada vegada hi ha menys marge per l'error.

Les sardanes que va interpretar la Cobla Contemporània no eren especialment complicades, tot al contrari, el problema era trobar motius per fer una bona interpretació i que, a més a més fos lluïda. Aquí va entrar la Mercè Gil a la primera sardana i l'Angel Muñoz a la segona, esprement fins l'últim compàs d’unes sardanes que donaven veritablement molt poc joc.

En quan a la sardana revessa, el Jaume, que últimament està en ratxa, la va a tornar a encertar.

En quant al resultat del concurs, per fi s'ha despertat la fera, ja que la Colla Toc de Dansa va guanyar amb autoritat. La Sabadell, que sens dubte va fer el millor concurs de la temporada va quedar segona, cal fer esment que entre les dues sardanes van ballar vuit parelles sense que cap de les anelles baixés el nivell, el tercer lloc va ser per a la Colla Ressò i el quart per la Colla Roques Blaves, la Colla Maig que ja des d'un principi va quedar fora de la lluita pel campionat no es va presentar.

Mentre competíem ens va arribar una gran notícia, però aquesta des de Sabadell, la nostra dansaire Tere Casanovas ja es avia d'una nena que es diu Ivet, Moltes Felicitats. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada