dilluns, 14 de maig del 2012

10è CONCURS SARDANISTA DE SABADELL, COLLES ARRAONA I SABADELL.

Tarda plena de novetats per a la Gran Taca Verda (més verda que mai),.En primer lloc tenim un nou vestuari, també hem estrenat un nou logo / escut. Més novetats: el Marc ha repartit les dues sardanes per primera vegada amb la Sabadell i  una altra de forta, la Mercè, amb una força inusitada –segur que ha estat heretada-, S'ha estrenat fent una interpretació digna dels millors i, finalment, ha debutat el Carles amb la Colla Arraona.

Durant tota la setmana a la meteo, van estar anunciant pluges per diumenge a la tarda, de manera que a Sabadell ens hem passat aquests dies mirant al cel -no és un joc de paraules-, ho juro. I la veritat és que l'únic que hem vist han estat una bona col·lecció d'ocells i alguns avions. Però com resulta que estem fets per patir -i més jo que sóc del CE Sabadell-, els núvols es van presentar just en l'inici del Galop, però al final només va ser un ensurt, i no va caure ni una gota.

Pel que fa al concurs, les dues colles van tenir diferent sort. La Arraona quedava classificada en quart lloc, i segur que, amb una miqueta més de sort a la primera sardana, estaríem parlant de la tercera posició. La Sabadell, que va quedar en segona posició, li va passar el mateix que a la Arraona; la primera sardana es va ballar bé, però no prou per acostar-se a la Roques Blaves, en canvi la segona es va fregar la perfecció, i així ho va veure el jurat, concedint dos primers en els parcials. Això pot semblar poc, però per nosaltres és un orgull que per fi ens comparin amb les millors colles del campionat. Ningú ho hagués dit ara fa només dos anys.

De revesses, ja ha caigut la primera; el Jaume va confessar que aquesta no tenia molta dificultat, però que per això mateix segurament va induir a molta gent a no resoldre-la.

Com sempre el concurs es va tancar amb la sardana de germanor. La Cobla Contemporània com sempre es va disposar a interpretar-la des del centre de la plaça, però aquest cop va passar una cosa diferent: la Mercè Navarro es va barrejar amb els dansaires de la Colla Sabadell, precisament entre la M ª Carme i el Angel.

La Mercè Navarro va quedar classificada en la quarta posició a la final de la Sardana de l'any que es va celebrar a Lleida el dissabte passat, amb la sardana titulada "Entre Sabadell i Calella" i que està dedicada al Àngel Muñoz.

Ja només em queda que felicitar el Marc Rifer, a la Mercè Gil i al Carlos Sanchez-Runde,els tres "debutants". "La feina ben feta no té fronteres"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada