dilluns, 21 de maig de 2012

Concurs de Torroella, Intens cap de setmana de la Colla Arraona.Els components de la Taca Verda estaven convocats a les cinc de la tarda al local de la "Associació Sardanista Continuïtat" de Torroella de Montgrí amb motiu de fer un assaig conjunt amb la Colla Torroella. El Jaume Nonell, que és entrenador de les dues formacions, va muntar una sèrie d'exercicis barrejant sempre els dansaires de les dues colles, els quals van quedar sorpresos en adonar-se que tots tenien el mateix estil i que la compenetració entre ells era total, cosa del tot lògica, ja que la Torroella i la Sabadell/Arraona comparteixen el mateix “coach”.


Acabat l'entrenament i en el mateix local, dansaires i acompanyants van fer un sopar de germanor, que va acabar relativament d'hora, ja que l'endemà s'havia de ballar al concurs de sardanes i,  a més a més havien de arribar a l'hora.

No sabem qui és el responsable d'aquest desastre però, que tota la setmana tinguem un sol meravellós i que el cap de setmana comenci a ploure, és que algú no està fent bé la seva feina. L'aigua caiguda el dissabte va obligar a l'organització a traslladar la competició a una nau industrial amb moltíssim espai en el seu interior, on es podia celebrar el concurs amb tota comoditat. Així mateix el local disposava d'un aparcament amb capacitat per posar quatre jumbos “Airbus A380” i dues avionetes “Cessna 152” i col·locats de qualsevol manera.

Dues hores abans que la Cobla Contemporània comencés amb el Galop, tot estava preparat a l'interior de l'antiga fàbrica i  la Arraona també estava a punt. Només un però, la Tere Casanovas es va presentar amb febre, sent substituïda per la Carme Rouvroy, (a l'hora d'escriure aquesta crònica, la Tere ja està en plena forma).

Torroella ha estat una repetició del concurs de Sabadell, ja que la segona sardana es va ballar molt millor que la primera. Aquesta segona va ser un bon homenatge al nostre president Àngel Muñoz, ja que la Contemporània va interpretar la sardana "Entre Sabadell i Calella”, de la flabiolaire  Mª Mercè Navarro.

El resultat final va ser molt millor del que s'esperava, però aixó si, del tot merescut (sempre segons el criteri dels nostres espies insubornables). L’Arraona va guanyar el concurs en la categoria de colles veteranes lliures, passant davant de la Ressò per només mig punt.

En resum, ha estat un concurs dels que sempre recordarem. Ara a la Taca Verda li toca preparar el concurs de Berga on participarà la Colla Arraona.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada