dilluns, 12 de setembre del 2011

Concurs Lloret de Mar, 11-9-2011.

Segon concurs del Campionat de Catalunya, i el resultat ha estat el mateix de Vilanova, un quart lloc, que si bé entra dins de la lògica, no és menys cert que entre els membres de la Gran Taca Verda hi ha hagut certa decepció. I no és per menys, en els últims entrenaments s'ha treballat molt, moltíssim. En les dues sardanes de lluïment, la Sabadell ha demostrat que està a un altíssim nivell, com així ho han reconegut dansaires d'altres formacions que ens han vingut a felicitar un cop finalitzat el concurs, desde d’aquí moltes gràcies per la vostra amabilitat. Però segur que si continuem treballant igual que fins ara, de seguida veurem com canvien els resultats, només és qüestió de tenir paciència i picar pedra, molta pedra, pot ser serà pedra granítica, perquè el jurat al final, ens tingui en compte.

Pel que fa al concurs, també hi va haver competició de Galop de Fantasia i de Punts Lliures, que fa que l'espectacle sigui molt atractiu de cara per al públic, però que amb el format actual, pensem que passa massa temps entre les dues sardanes de lluïment, i les colles perden una mica el ritme.

Ahir com tothom sap, va ser la Diada Nacional de Catalunya, (encara que li sàpiga greu a l'alcalde de Badalona) i totes les colles van aprofitar l'ocasió per portar la Senyera, i fent-la onejar durant el Galop d'Entrada, el moment culminant va ser quan la Cobla Contemporània va interpretar des del centre de la plaça, Els Segadors.

Diuen que Rafael Casanova es va comportar com un autèntic heroi durant l'11 de setembre de 1714, però els veritables herois en la Diada d'ahir, van ser tres dansaires de la Sabadell, un exemple per a tots els nens i nenes que aspiren a ser el dia de demà uns sardanistes d'elit, el primer que hem de esmentar és el Jesus, que per poder ballar s'equipa amb més pròtesis que Robocop, el Marc, que el dia anterior del concurs va tenir una mala caiguda, conseqüència, fort traumatisme al cap i un dit de la mà trencat i finalment el Francesc que va ballar tot el concurs amb febre.

Quan la Sabadell balli amb tots els seus components en plenes condicions, no hi haurà qui els pari. Gràcies companys sou collonuts.

La classificació final ha estat la següent: 1ª Toc de Dansa, 2ª Ressò, 3ªRoques Blaves, 4ª Sabadell, 5ª Dansaires de Maig i 6ª Sempre Laietans.

Propera parada, Pla de la Catedral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada