diumenge, 8 de juny del 2014

La Colla Sabadell queda segona a Sant Feliu de Llobregat i diu adéu al Campionat Territorial.

Galop de sortida
Una altra "setmana horribilis" per a la Colla Sabadell, a les baixes del Jordi Feliu, Vicenç Moreno, Carme Martinez, Francesc Vaño, hem d'afegir un més a la llista, l'últim a caure ha estat el nostre Capdancer Feliu Sallent, que ha causat baixa pel trencament de un dit del peu, aquesta lesió ha estat produïda per un desafortunat accident domèstic. Amb bona part de la  colla entre cotons, la Taca Verda ha viatjat a Sant Feliu de Llobregat no massa convençuda de les seves possibilitats.

La Sabadell a la segona sardana de lluïment
Moltíssima calor a la Plaça de la Vila de la capital del Baix Llobregat, que ha castigat durament totes les colles que han participat, però si una cosa ha estat bé, han sigut les sardanes programades, una autèntica delícia que ens ha fet gaudir a tots, malgrat el Sol que queia en vertical sobre el paviment de la plaça. "Joves Triomfants" de Lluís Alcalà, ha sigut la primera sardana que ha interpretat la Cobla la Principal de Terrassa per la primera tanda dels veterans,  en aquesta sardana la colla no ha ballat del tot malament, però de alguna manera s'intuïa que la colla Roques Blaves podien fer mal, la segona ha estat la sardana "Camí d'il·lusions" de Pitu Chamorro, en aquesta segona tanda els de la Taca han estat molt bé, i aquí realment s'esperava fer un primer.
Colla Sabadell

El moment emotiu  ha estat a la segona sardana de la categoria Gran, ja que la Principal de Terrassa ha interpretat la peça "La Flama de la Sardana" en homenatge al recentment traspassat, el mestre Tomàs Gil i Membrado.

Tot seguit s'ha ballat la sardana revessa, i aquí si que han estat bé els nostres revessaires, doncs l'han resolt correctament, en total, tan sols quatre colles l’han aconseguit acabar.

El més dur del matí sens dubte ha estat quan han anunciat les classificacions, la Colla Sabadell no només no ha pogut passar de la segona posició, si no que a la primera sardana ha empatat amb la Colla Ressò, el que significa que la Sabadell necessita un autèntic miracle per aconseguir guanyar el Campionat Territorial.


La Vila de Cardedeu amb el Montseny de fons
Una vegada que s'ha dit adéu gairebé definitivament al Territorial, només queda centrar-se en el Campionat de Catalunya de Veterans del grup A, que començarà el proper diumenge dia 15 de juny a les 11:00 h al Passeig del Mestre Alexandri de Cardedeu, la música anirà a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada