dilluns, 18 de juny del 2012

10è Concurs Sardanista d'Esparreguera Colles Arraona i Sabadell.


Primer concurs nocturn de la temporada, primer del campionat de Catalunya Veterans i quart de el Territorial de les Comarques Barcelonines.

La invasió d'Esparreguera per part de la Taca Verda, va ser bastant pacífica, atès que es va arribar molt d'hora, es van aconseguir les millors places d'aparcament i el més important el millor lloc del bar.  Durant el sopar els nervis estaven a flor de pell,  no només pels dansaires de la Sabadell i de la Arraona, sinó per tota la gent de colla que omplien el local,  en realitat no era el concurs el que els produïa aquesta excitació, era el partit de la final del campionat de lliga de bàsquet entre el Barça i el Madrid, la lliga se la va endur el Barça amb un final d'infart. Un cop baixada la tensió del moment, tothom va anar recobrant la seva presència d'esperit i ja més tranquils van anar caminant fins  l'esplanada del Teatre la Passió.

L'objectiu principal de la Colla Sabadell aquesta temporada no és altre que superar el quart lloc de la temporada passada, com a mínim en els parcials del jurat, a Esparreguera ja s'ha aconseguit, ara cal procurar que això tingui continuïtat els propers concursos.

En els assajos  de preparació, la sardana "Joves Dansaire" de Jordi Paulí no va mostrar cap mena dificultat per els dansaires , en canvi "Santa pau" de Josep  Saderra,  a més d'un li va treure la son durant més de dues setmanes, potser que per aquesta raó "Santa Pau" al cap i a la fi, va ser la que es va ballar millor, les sensacions en acabar la competició,  era que per fi es podia acabar amb el malefici del quart lloc.

La Arraona per la seva banda tenia el repte d'aconseguir "entre cometes", la mateixa classificació de Berga, i ho va aconseguir amb tota solvència, fins i tot un jurat en la primera  sardana li va posar millor puntuació que a la Sabadell.

Quant la sardana revessa, el Jaume per la Sabadell i l'Àngel per l’Arraona van fer el ple.

Les classificacions finals van ser bastants desconcertants, la gran favorita Toc de Dansa va quedar relegada a la quarta posició, la Colla Ressò va fer el primer seguida de Roques Blaves i Sabadell, això pel que fa al Campionat de Catalunya, al Territorial, primera va ser la Ressò a continuació, Roques Blaves, Sabadell i el quart lloc va ser per a la Arraona amb molt marge de punts sobre l’Arrels de Dintre el Bosc, cal dir que el jurat no va ser el mateix en les dues competicions.

El proper concurs es celebrarà a Rubí i serà puntuable per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines i prendran part les dues colles del Grup Associació Colla Sardanista Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada