dilluns, 16 de maig del 2011

Concurs de Torroella de Montgri 15-5-2011, Colla Arraona.

La Colla Arraona va viatjar fins a Torroella de Mongrí, amb una doble motivació, la primera, una tarda de platja a Calella de Palafrugell i la segona, la prima extraordinària oferta pel "coach" Jaume Nonell als dansaires de la colla, en el cas de guanyar el concurs en la categoria de Colles Lliures.

Un cop la Colla va arribar als Jardins de John Lennon, va sorprendre el fort vent que bufava, atès que alguna vegada s'ha traslladat un concurs a un Pavelló per aquest motiu. Es va anar a consultar a l'organització, si es podria celebrar el concurs en aquestes condicions, van respondre que això només era una mica de brisa de "atrezzo" per ambientar la primera sardana, titulada "En un dia de vent"

Les colles que veniem del sud de la comarca de La Selva no acabavem d'estar còmodes, sobretot quan es va veure com sortia volant el banderí de la Colla Arraona, no vull ni pensar que passa quan bufa la tramuntana.

Com ja és tradicional, el concurs es va acabar amb la sardana de germanor, "Torroella Vila Vella" de Vicenç Bou, i tot seguit una sardana per al públic, que va fer gaudir de valent als assistents, com ja ens té acostumats la Cobla Contemporània.

El resultat del concurs va ser millor del que s'esperava, ja que no només es va aconseguir el primer lloc de lliures, sinó que també es va assolir el primer en el còmput global de colles veteranes, ja que aquest concurs era vàlid per campionat de les comarques gironines.

Després d'aquest resultat la Colla queda a l'espera del Magnum promès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada