dilluns, 9 de maig del 2011

Concurs de Sabadell, 2011 Colles Arraona i Sabadell.

Molts teníem present el xàfec que va caure a Sabadell l'any passat a l'hora del concurs, tot i que aquest any el lloc alternatiu en cas de pluja era al Pavelló de Cal Balsach, res com la Plaça Sant Roc perquè, el públic present pugui gaudir d'un bon espectacle sardanistic. Així doncs, la millor notícia ha estat el bon temps que ha fet durant tot el dia.

Segon concurs vàlid per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, i debut en competició de la Colla Arraona després del seu descans obligat a Igualada, una estrena que ha estat marcada per la igualtat amb la seva companya la Sabadell. Com va passar a Granollers, les dues anelles han ballat gairebé al mateix nivell, fruit de la compensació en les alineacions que fa el Jaume Nonell, entre les dues colles. La classificació s'ha decidit per petits detalls i aquesta vegada ha estat la Sabadell qui s'ha endut el gat a l'aigua, passant per davant de l'Arraona només per un punt.

El concurs ha estat força divertit i la Cobla Contemporània ha tingut molta culpa d'això, doncs al final del concurs i després d'un galop de sortida en què els dansaires s'ho han passat d'allò més bé, han ofert al públic assistent sardanes extretes del seu nou àlbum "sardaxou". Per la seva banda l'organització ha convidat a tots els participants a coca de vidre i cava, i per als més joves s'han servit begudes sense alcohol.

Un altre fet destacat, ha estat la presència d'alts càrrecs de l'Ajuntament, com ara, Montserrat Capdevila, Joan Manau, Lluís Monge encapçalats per l'alcalde de Sabadell, senyor Manuel Bustos, qui ha estat l'encarregat de fer el lliurament dels trofeus a les colles.

El resultat del concurs ha estat la següent: 1ª Roques Blaves de la Passió, 2ª Sabadell, 3ª Arraona i 4ª Continuïtat.

Classificació General



Roques Blaves de la Passió__ 2______12_Punts
Sabadell______________2______28
Arraona______________1______15
Ressò________________1______16
Continuïtat____________2______48
Arrels dintre el Bosc______descansa__-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada