dilluns, 30 de setembre del 2019

La Colla Sabadell aconsegueix el seu sisè campionat Territorial de la Comarques de Barcelona de forma consecutiva


Després del bon resultat obtingut en el concurs del Pla de la Catedral (això vist sempre des de la part positiva) el personal de la colla s'havia quedat més relaxat que un ós grizzly a l'hivern, això  en un principi no és del tot dolent per la salut dels dansaires. Però si tenim en compte que en el calendari marcat amb números en vermell, els Taca Verda tenien per davant tota una final de campionat territorial a Sitges, la perspectiva del que és bo o dolent canvia una mica.
La Mercè i el Joan Pujol
recollint el primer premi

Sitges, era al calendari i per més que un es concentrés no podia esborrar-ho, i més tenint en compte que a la setmana següent una gran majoria de la colla, passarà cinc dies a Menorca, sense més pretensions que la de gaudir dels paisatges i de la gastronomia de l'illa. O sigui ara el que tocava era espavilar a l'ós grizzly, -perdó, a la colla- i posar les piles als seus dansaires.

La Colla ja estava físicament al lloc acordat per a l'escalfament previ al concurs, però la gent encara estava pensant, totes les ensaïmades que s'anaven a emportar, un crit a temps del JM, Martínez va despertar de cop al grizzly, -perdó, a la colla- i ara sí, per fi el concurs ja podia començar amb la garantia que els dansaires de la Taca Verda tenien el cap al seu lloc, (almenys això semblava)

Actuació dels castellers
Doncs sí, a l'hora de l'inici del concurs tothom estava més despert que un capellà per Nadal, i com el moviment es demostra caminant, aquí tenen la dada, la primera sardana, la revessa resolta gairebé sense despentinar-se, van seguir dues sardanes de lluïment amb un tiratge tan curt que no va donar temps ni a cansar-se, De fet, això li va venir de meravella a la Mercè Martín, que reapareixia després d'una llarga lesió.

Ja tan sols quedava que anunciessin les classificacions, però abans es va oferir al públic assistent una mostra de cultura popular catalana, en què van actuar colles geganteres, castellers i balls de bastons.



L'ós grizzly viatjarà amb els de
la Taca Verda a Menorca
I ara si, es van anunciar els resultats, que va ser just el que tothom esperava, un primer en cada sardana, això significava que la Taca Verda aconseguia el seu sisè campionat territorial, tot i que encara queda una jornada per disputar, que serà el proper diumenge a Manlleu, tot i que la Sabadell no participarà en aquest concurs per dues raons bàsiques, la primera, és que li toca descansar i la segona, com es he dit abans, gran part de la colla  s’en van de vacances a Menorca. Per cert els de la Taca es duen a ses illes a l'ós grizzly, més que res perquè aprofiti els últims raigs de sol abans del seu període de hivernació.


Manuel Muñoz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada