diumenge, 22 de setembre del 2019

En el camí


El Concurs de la plaça Catedral de Barcelona havia de donar-nos el termòmetre de com estàvem. De ben segur que ho ha fet. Malgrat els assajos i la voluntat de fer-ho impecable només ho hem fet bé. Els de la Taca Verda hem aconseguit el concurs de Barcelona, però a efectes de Campionat de Catalunya hem fet un primer i segon, segons les classificacions provisionals (que solen ser, sempre, les definitives).

Amb un matí esplèndid, després d’un dissabte tempestuós, la Taca Verda s’ha atansat en transport públic en suport al Dia sense cotxes al Pla de la Catedral disposada en fer un bona ballada. El galop d’entrada Toc de Festa ha esta plaent i després de mirar i contemplar les colles del bàsic gran ens tocava ja a nosaltres. Un buit a la plaça ha estat la sardana que primer hem ballat. Hem sortit amb molt bones vibracions, la qual cosa ha estat certificada per un jurat que ens ha valorat l’esforç, la interpretació i la nostra posada en escena. Després d’un merescut descans, hem ballat Eternament Llobregat, dedicada a la Cobla Principal del Llobregat, que avui era qui ens feia ballar. Malgrat que ens ha sortit una bona ballada, els nostres principals adversaris, Claror de Goges, ho hauran fet millor segons el criteri dels jurats designats per la UCS, doncs malgrat el frec a frec han resultat vencedors d’aquest torn. La revessa avui ha estat resolta pel nostre revessaire en cap i una altra més al sac.

Finalment, la Sabadell ha estat la guanyadora del concurs de Barcelona amb 9 punts, un menys que Claror de Goges. El proper concurs pel Campionat de Catalunya serà a Banyoles. Estigueu ben segurs que la Taca Verda persistirà en el seu principal objectiu i farà tot el que està a seu abast per conquerir un nou campionat de Catalunya. Estem en el camí.



Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada