dilluns, 12 de novembre del 2018

CAMPIONS!!!


Sí. Som CAMPIONS!!! La Sabadell recupera el tron perdut l’any passat i en el seu cinquantè aniversari aconsegueix el seu cinquè campionat de Catalunya, categoria veterans.

Galop cap al Campionat de Catalunya
Ha estat un any ple d’esforç. Ha estat un any ple d’emocions. La Taca Verda va començar el 2018 celebrant els seus 50 anys d’història i tanquem l’any amb l’objectiu d’inici de curs: tornar a ser campions.

Abans de res, felicitar a totes les colles, en especial a la Claror de Goges, un esplèndid competidor i un gran adversari. Anem a pams. La Sabadell sortia amb avantatge a la cita final a Balaguer. La plaça del Mercadal és un lloc perfecte i a la Sabadell li porta molts bons records. Aquest diumenge 11 de novembre de 2018, Sant Martí, restarà gravat en foc a la nostra memòria per sempre més.

La Taca Verda Campiona
Han estat dues sardanes molt difícils, amb molta interpretació. Hem ballat bé, però el jurat ha considerat que la Claror ho havia fet un pèl millor. Però els resultats de tota la temporada ens han donat la victòria final. La satisfacció ha estat majúscula quan s’ha fet públic el resultat. Tots els components de la Taca, els que ballem i els que animen, doncs tothom forma un esplèndid grup, hem saltat de joia i el confeti preparat per si de cas ha inundat la plaça. Un concurs rodó, amb la revessa resolta, també.

A Balaguer també es disputava la final de Catalunya de colles grans. La Mare Nostrum i les Violetes del Bosc també arribaven molt ajustades a la plaça Mercadal. Malgrat que al final del concurs de Balaguer es va anunciar urbi et orbi que la Mare Nostrum era la campiona de Catalunya, un dia després l’àrea de campionat ha canviat el resultat i ha decidit que la campiona és la Violetes.
Colla Violetes del Bosc,
Campiona de Catalunya categoria Gran

Balaguer ha estat l’últim concurs d’enguany, però la Taca Verda segueix treballant. De segur que aviat ens plantejarem què fer l’any vinent. El cos demana tornar a intentar-ho de nou i anar a buscar el sisè. Mentrestant, siguem feliços i gaudim d’un cinquè campionat, fruit de tot un any de treball de tot el grup, els que hem ballat a Balaguer i els que ho hem fet la resta de l’any en d’altres concursos. Tothom és important i una àmplia plantilla ens permet superar incidències i si no sempre podem recórrer a les ajudes d’amics perquè ens donin un cop de mà.

Repeteixo: La Taca Verda és la campiona 2018 de Colles Veteranes. Salut i sardanes.



Jordi Oliveres



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada