diumenge, 13 de maig del 2018

Objectiu Sabadell: dos primers. Aconseguit.



Malauradament, no tots els que
van fer el galop, van poder ballar
Han estat setmanes d’assajos. A diferència de l’any passat, enguany no hem començat el campionat amb lesionats. Tota la plantilla estem en condicions, la qual cosa posa les coses més difícils al JM Martínez, doncs ha d’escollir qui forma part de la primera alineació i deixar-ne, a contracor, alguns a la reserva.

Tots els assajos estaven destinats a arribar el millor possible a Sabadell. L’esforç, però, ha valgut la pena. Iniciem el campionat veterà amb dos primers. Això ha de tenir continuïtat doncs enguany és el 50è aniversari de la fundació de la colla i seria un gran esdeveniment tancar-lo amb el campionat. Les dues primeres pedretes ja estan posades. Ara caldrà seguir treballant. Els nostres competidors, que no adversaris, segur que s’hi esmerçaran més encara. I nosaltres, també.

Segona sardana de lluïment
Les sardanes del concurs de Sabadell eren de difícil execució musical, amb molts canvis, però els nostres interpretadors, Emilià i Joan, les han treballat prou bé per a fer una molt bona ballada. El Social, 125 anys de Jordi Molina ha estat la primera de lluïment i ens ha sortit bé. La segona, Agost a Calella, de Eduard Martí Teixidor, també. I la revessa ha estat resolta pel nostre revessaire en cap Joan, malgrat la dificultat de ser d’un curt tiratge.

Per fi la Sabadell triomfa a casa,
en un concurs de Campionat.
Aquest concurs de Sabadell no s’ha pogut fer a la plaça Sant Roc tal i com estava previst per la pluja del cap de setmana, que tantes coses espatlla, però el poliesportiu de Can Balsach ha estat un espai acollidor. L’alcalde, Maties Serracant, i la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, han estat les autoritats que han estat rebudes com s’ha de fer per Francesc Manaut, president de Sabadell Sardanista, l’entitat organitzadora del XVI concurs de colles, esdeveniment dins de les festes de la Salut, dia gran a Sabadell.

L’objectiu Sabadell era fer dos primers. Aconseguit. Seguirem treballant amb la vista posada a Perpinyà l’1 de juliol, segona etapa del Campionat de Catalunya.





Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada