diumenge, 16 de juliol de 2017

La Colla Sabadell guanya a Vilanova i la Geltrú i a falta d'una jornada, ja se sent campiona del Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona a la categoria de Veterans

Galop d'entrada, amb el
Joan Aracil al mig com el dijous
Com aquell que no vol, ja hem liquidat la primera part de la temporada, els resultats obtinguts han estat fantàstics, la Sabadell està allà on volia a aquesta alçada de l'any, classificada per a la Fase Final A, del Campionat de Catalunya, amb bones perspectives per tornar a aconseguir el títol, i a un pas de guanyar el Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona. Tan sols hi ha hagut un però, el tema lesions, en aquest aspecte també ens hem superat. Però no tot són desgràcies, en contrapartida hem recuperat part dels dansaires, a més, tenim per davant un llarg període de vacances, que vindrà de perles perquè la resta de dansaires es puguin recuperar.

Calella de Palafrugell
L'últim concurs abans d'agafar les vacances, ha estat un tràmit per a la Taca Verda, encara que amb la baixa per lesió d’última hora de la Montse Trilles, deixant la part femenina de la Sabadell en quadre, els resultats han estat els esperats, fins i tot més clar que en altres ocasions. I això tenint en compte que la primera sardana de lluïment "Collserola" d'Agustí Borgunyó, no ens va deixar del tot satisfets. Com sempre en aquests casos, un servidor va preguntar que tal s'havia vist l’anella des de l'exterior, als nostres espies insubornables, la resposta va ser que -Molt bé- exposats els meus dubtes al respecte, la resposta de la Carme Rouvroy, una de les veus més crítiques que tenim a la colla, va ser, -Esteu carregats de punyetes-. Sense dret a rèplica, vaig girar sobre els meus talons i vaig caminar sense rumb pensant en les meves coses, és el millor que podia fer, si no volia ficar-me en problemes. 

Namíbia

I amb això va arribar la segona sardana de la nit per als veterans del Territorial, "Puig-Graciós" de Manel Saderra i Puigferrer, el meu compositor preferit, aquest cop si, els de la Sabadell vam quedar totalment satisfets amb la nostra actuació, no feia cap falta preguntar a ningú, la Carme Rouvroy em mirava de reüll per si de cas.

D’altre banda seria del tot injust, no esmentar al nostre entrenador en funcions, l’Emilià Ayllón, els resultats obtinguts després de dues setmanes de treball, i amb mitja plantilla a la infermeria, han estat extraordinaris.

La revessa l'he deixat expressament per el final, encara que va ser la primera de les sardanes que va interpretar la Cobla Maricel, i és que després d'un llarg període sense mollar, el nostre equip de revessaires, per fi, la van resoldre correctament, cosa que va ser celebrat amb molt xivarri, esvalot, tabola, cridòria, brogit, renou, broma, bullícia, enrenou i fins tot xerinola.

Ajuntament de Tordesillas
El resultat de la classificació, no podia ser millor, un primer en cada sardana i per unanimitat, tan sols hi va haver una sorpresa, la Colla Ressò va caure al tercer lloc de la classificació en benefici de la Colla Llaç d'amistat.

I ja res més, la Gran Taca Verda se'n va de vacances, el món el seu destí, aquí teniu un petit exemple d'on podreu trobar dansaires de la Taca Verda: Tejadillos (Conca), Lanzarote, Islàndia, Galícia, Calella de Palafrugell, Namíbia, Port de la Selva, Irlanda, Navarra, Vilanova i la Geltrú, Platja d’Aro, Praga, Bretanya Francesa, Madrid, Puigcerdà i finalment  Tordesillas (Castella i Lleó), saludeu-nos si ens veieu, fins el setembre.


Manuel Muñoz. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada