dilluns, 12 de juny del 2017

Immillorable debut de la Sabadell al seu primer concurs del campionat territorial.

També ha estat un gran debut
de l'Emilià com a entrenador
Amb molta il·lusió encarava la Sabadell aquest inici de temporada de territorials. Amb els efectius força minvats per les lesions i marcats per l'absència de l'entrenador, l'Emilià Ayllón, va tirar de


veterania i saber fer per guiar als de la taca pel bon camí i aconseguir el millor inici de territorials dels últims anys.

El dia s'aixecava xafogós, i la calorada estava assegurada, això va fer que aquest any s'agraís el fet de ballar sota els plataners, cosa que altres anys mes aviat molestava a causa del pol·len.

Aquesta vegada els plataners
no ens han fet la guitza
Ja des de l'escalfament es va veure que la colla anava per totes, concentració màxima i bones indicacions de l'entrenador, feien que les sensacions fossin bones.

Una alineació inèdita a la primera sardana, amb una interpretació molt acurada i una concentració màxima, van fer que la sardana. ”Colla Montgrí”.de Carles Rovira,  fos ballada magistralment. La segona sardana “Alba, noces d'argent de Carles Santiago,  va estar ballada amb un xic menys d'intensitat, fruit potser dels litres de líquid que s'havien perdut en la suada de la primera. Tot i així es va fer una bona ballada i tothom va sortir força satisfet de la feina feta.

De la revessa, bé.... millor esperar al resultat de les impugnacions.

No està tenint sort el Feliu amb les lesions,
un altre concurs sense poder ballar
Amb la germanor com a cada concurs es donava per acabat el mateix. Ep!!! No, no, quedava encara les classificacions i el repartiment de premis. I no podia ser d'altre manera havent vist l'actitud de la colla, que dos primers llocs, unànim a la primera sardana i amb quatre punts a la segona. Fet, que fa encarar amb molt d'optimisme aquest campionat territorial.

Ara toca preparar el proper concurs, a Rubí el proper 1 de juliol, serà el segon territorial de la taca verda, amb la seguretat de recuperar dansaires de la infermeria, que ho donaran tot per aconseguir novament el  triomf.


Joan Aracil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada