diumenge, 4 de juny del 2017

Berga serà testimoni del debut de la Taca Verda al Campionat Territorial

Lloc on es farà el concurs,
amb els temuts plataners
Després d'haver suspès la nostra participació en el concurs d'Arenys per causes de força major, el proper objectiu serà el concurs de Berga, el primer per a la Sabadell del Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, no així per altres colles, ja que aquesta competició porta ja disputades dues jornades.

El debut de la Sabadell, al Campionat Territorial, ve marcada per l'absència d'alguns dels seus dansaires, que, hores d'ara encara estan entre cotons, de cap de les maneres aquest fet ens pot servir d'excusa per no obtenir un bon resultat, ja que el nostre fons d'armari, és prou gran i amb prou qualitat com per afrontar qualsevol competició. Tenir un bon inici de campionat és vital, donada la complexitat que té el reglament d’aquesta competició, una de les seves singularitats es que les colles, no participen en totes les jornades, degut que n’hi ha que són de descans obligatori, per tant no sempre hi ha enfrontaments directes entre anelles, que deixin ben clar quina colla ho ha fet millor.
Una imatge val més
que mil paraules

Ara només queda desitjar, primer que no plogui, i segon, que els plataners de la plaça Viladomat respectin els pobres al·lèrgics com un servidor, ja que l'any passat, ni els antihistamínics més potents, van poder donar assossec a la meva ànima.

El concurs tindrà lloc a la plaça Viladomat i començarà a dos quarts de sis de la tarda, la música anirà a càrrec de la Cobla Pirineu.


Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada