dilluns, 24 d’abril del 2017

Perpinyà enceta el Campionat Colles Sardanistes de Catalunya Veterà 2017

El concurs tindrà lloc aquí, al peu del Castellet
Torna el Campionat de Catalunya per als veterans i torna Perpinyà i per als de la Sabadell torna l'objectiu l'any anterior, aconseguir un bon resultat que ens doni la suficient tranquil·litat com per afrontar la segona jornada el 21 de maig a Barcelona, i estalviar-nos la sempre enutjosa fase de repesca.

Pel que fa a la present temporada es presumeix que serà una de les més competides dels últims temps, aquesta frase, que a priori pot sembla un bon recurs per iniciar un article de principis de temporada, resultar ser, del tot real en el que es refereix a la competició de les colles veteranes.

I ho demostra el fet de com es van resoldre els dos últims campionats de Catalunya, a l'última jornada i amb puntuacions veritablement ajustades.

Perpinyà enceta el Campionat de Catalunya Veterà 2017
Hem de tenir en compte que les colles que conformen el Grup A de la actual temporada, que tot just comença ara a Perpinyà, es podria anomenar sense por a equivocar-me,  "el grup de la mort". Les cinc colles de les quals està compost, podrien haver estat anys enrere sense cap mena de dubtes campiones de Catalunya. Unes de les raons de perquè ha pujat tant el nivell dels veterans, a part de la contrastada qualitat dels dansaires, ha estat el nivell d'autoexigència de les colles, està clar, que totes ens necessitem, ens retro alimentem les unes de les altres,  fa temps ja que les colles veteranes hem deixat de ser, el germà pobre de les competicions sardanístiques.

Així doncs, aquest diumenge, Perpinyà es vesteix de gala per rebre a les colles sardanistes de tot Catalunya, que competiran al Campionat Territorial Comarques de Girona, Campionat de Catalunya Gran Grup B, Colles Lliures i per descomptat el Campionat de Catalunya Veterà Grup A, en total  trenta-una Colles de totes les categories.

Esperem que aquest cap de setmana, la pluja no faci acte de presència, com en les dues últimes edicions i puguem gaudir d'un gran concurs en un marc incomparable, com és el Castellet de Perpinyà.

Ja només queda comentar que Frédéric Guisset, flabiolaire de la Cobla Mil·lenària posarà en marxa aquest concurs a les tres de la tarda.




Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada